USB-C till USB 3.0 (hona) adapter kabel

USB-C till USB adapter som förvandlar en USB-C-port på mobil eller surfplatta till en USB 3.0-port för att kunna ansluta USB-minne, tangentbord, trådlös mus, PS4-spelkontroll, extern hårddisk till den mobila enheten.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

89,00 kr inkl.moms

-110,00 kr

199,00 kr inkl.moms

certifierad ehandel

Mer information

USB-C (hane) till USB-A (hona) adapter: Konverterar en USB Typ C-port till en USB 3.0-port för att ansluta USB-tillbehör som USB-minne, tangentbord, trådlös mus, PS4-spelkontroll, extern hårddisk etc. En USB-C adapter för som omvandlar din Android eller Windows mobil eller surfplatta med USB-C till en "dator" som du kan koppla dina USB-enheter till.
Supersnabb dataöverföring: Stöd för datasynkronisering med upp till 5 Gbps - en USB adapter med höghastighetsprestanda för överföring av HD-videor och låtar på några sekunder.
Lång livlängd och hög kvalitet: Korrosionsbeständiga kopparledare och multi-layer-shielding ger en stabil överföring och minimerar dataförluster. Förgyllda kontakter med spänningsavlastning ger dig en en OTG-sladd med pålitlig prestanda och längre livslängd.
Plug & Play: När du använder den här USB-C till USB 3.0-adaptern behöver du varken ladda ner drivrutiner eller appar. Anslut dina enheter och vänta i ca 5-10 sekunder - klart!

Färg: svart
Längd: 17 cm

INF

7314280041534

RELATERADE PRODUKTER

ANDRA KÖPTE också