HEMLEVERANS Reducerat pris! Gaming RGB USB LED Musmatta Svart (S) Visa större

Gaming RGB USB LED Musmatta Svart (S)

Stor musmatta för skrivbord och datormus - utmärkt vid gaming eller kontorsarbete! USB-driven med 13 olika färger. Styr färg och ljusstyrka med tillhörande knapp. Enkel att rulla ihop, förvara och frakta.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

279,00 kr inkl.moms

-120,00 kr

399,00 kr
inkl.moms

Mer information

Gummibaserat anti-slip musmatta: Denna stora musmatta kan fungera som skrivbordsunderlägg för både externt tangentbord och din datormus tack vare sitt fasta och gummimaterial. Bidrar till att skrivbordet sitter fast där du placerat det och att du får ett ordentligt grepp om din mus utan att den riskerar glida iväg.

USB-driven musmatta med flera färger i skiftande ljusstyrka: Musmattan är utrustad med en knapp som tillåter dig slå på och byta bland flera olika självlysande färgerna. Håll inne knappen i 3 sekunder för att slå på och av musmattan.

Mjuk yta med fina kanter: Materialet har en hög densitet tack vare sitt polyspandexmaterial, med högkvalitativa stygn runt kanterna. Den mjuka ytan och dem tjocka, välsydda kanterna bidrar till mer precisa och snabba rörelser med musen - perfekt både till datorspelande men även vid arbete vid olika text- och redigeringsprogram.

 

Specifikationer:

Färg: Svart + Fler färger

Storlek: 350 x 250 x 4 mm

Material: Gummi + tyg

 

Paketet inkluderar:

1 x Gaming RGB musmatta

 

INF

7314280114092

RELATERADE PRODUKTER