• Mobilhållare till bilen Svart
  • Mobilhållare till bilen Svart
  • Mobilhållare till bilen Svart
  • Mobilhållare till bilen Svart
  • Mobilhållare till bilen Svart
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
Fri frakt

Mobilhållare till bilen Svart

Kläm fast bilhållaren på ventilationsgallret, så kan du ta upp / lägga i telefonen med endast en hand. Med automatisk låsning och öppning med hjälp av tyngdkraften. Universalstorlek för alla mobiler.
99,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
check In Stock
Beställ inom:
Dgr
:
Tim
:
Min
:
Sek
och få dina varor mellan Tis 31.1. - Tors 2.2.och få dina varor mellan Ons 1.2. - Fre 3.2.
Fri frakt
Fria returer
90 dagars öppet köp
1 års garanti på alla produkter

Smart användarvänlig design: Kläm bara fast bilhållaren på ventilationsgallret, så kan du ta upp / lägga in telefonen på en sekund och med endast en hand. Gravity linkage, dvs. automatisk låsning och öppning med hjälp av tyngdkraften, möjliggör en bekväm hantering under körning. 

Enkel installation: Mobilhållaren är superlätt att installera, inga verktyg behövs. Genom att klämma fast hållaren i ventialtionsgallret har du mobilen inom synhåll, men den skymmer in synen på vägen. Hållarens undre del är smart utformad så att du alltid kommer åt hemknappen på mobilen och även kan ansluta laddkabeln utan problem.

Stabil och reptålig bilhållare: Hållaren har en flexibel klämma, som gör att den fäster ordentligt i gallret. Mjuka gummiytor på båda armarna på telefonhållaren och på ventilationsklämman gör bilhållaren halksäker och skyddar din bil och mobiltelefon från att skadas. 

Universell kompatibilitet: Passar för alla mobiler, hållaren tar tag i mobilen och anpassar sig automatiskt till mobilens storlek.

 

Specifikationer:

Färg: svart

Storlek: 100 x 100 x 70 mm

Material: Konstläder, aluminiumlegering, ABS, PC

 

Paketet inkluderar:

1 mobilhållare till bilen

INF
H2-SSZJ026-11
9.80 in
13.50 in
6.80 in
0.07 lb
7314280075768
1-3 dagar