Clip-on ponytail extensions hästsvans rak Svart

Komplettera ditt eget hår med en lång hästsvans med mycket volym! Du kan fästa och styla dessa ponytail extensions på många olika sätt. Du kan även klippa, tunna ut, platta och locka löshåret.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1 års garanti på alla produkter
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ För leverans innan jul, beställ senast: Norra Sverige (inkl. Gotland): 20 dec kl. 12:00, Södra Sverige: 21 dec kl. 12:00

129,00 kr inkl.moms

Mer information

Rakt ponytail löshår: Komplettera ditt eget hår med en lång hästsvans med mycket volym! Du kan fästa och styla hästsvansextensions på många olika sätt. Du kan även klippa, tunna ut, platta och locka löshåret.

Mjuka, naturliga extensions: Hårförlängningen är tillverkad av premium sidenmatt syntetfiber som är mycket likt äkta hår och som är värmetåligt.

Clip-on extensions: Hästsvansförlängningen fäster du enkelt i ditt riktiga hår med hjälp av de dubbla klämmorna och magic paste. Komplettera vid behov med hårnålar för att hålla håret på plats.

Håller länge: Se till att vårda dina ponytail extensions på rätt sätt, så kan du använda de om och om igen! Styla med fingrar och kam innan du sätter på hästsvansen. Tvätta med vanlig shampoo då och då och låt lufttorka på en bra ventilerad plats.Specifikationer:
Färg: Svart
Storlek: 60 x 15 cm
Material: Matt silkesfiber


Paketet inkluderar:

1 x hästsvans löshår

INF

7314280144983

RELATERADE PRODUKTER