HEMLEVERANS Varma vinterhandskar i mockaimitation för barn Grå Visa större

Varma vinterhandskar i mockaimitation för barn Grå

Snygga, varma och roliga - med dessa vantar är barnen redo för att vara utomhus, leka och röra på sig även när det är kallt ute!

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

129,00 kr inkl.moms

Mer information

Skönt fabrikat: Dessa vinterhandskar i mockaimitation för barn är gjorda på termiskt sammet, varm fleece och mjukt mockafabrikat som är snällt mot huden. Håller garanterat händerna torra och varma under hela vinterhalvåret!

Användarvänliga och uthålliga: Vinterhandskarna har ett tillhörande behjälpligt rep som gör det lätt att ta av och bära med sig handskarna utan att tappa bort dem. Handskarna är gjorda i dubbla lager och har ett tjockt fleecefoder som gör dem tåliga för utomhusaktiviteter i kallt och blött väder, som exempelvis att åka skidor, cykla eller leka snöbollskrig.

Perfekt klädesplagg för de yngre: Handskarnas grå behagliga och klara färg med tillhörande seriefigursillustrationen skapar en design perfekt för det yngsta barnet i familjen. Snygga, varma och roliga - med dessa vantar är barnen redo för att vara utomhus, leka och röra på sig även när det är kallt ute!

 

Specifikationen:

Färg: Grå

Storlek: 20 x 10 x 4 cm

Material: 100% polyester + dubbla lager termiskt sammet, mockamikrofiber och fleecefoder


Paketet inkluderar:

1 par handskar

INF

7314280081431

RELATERADE PRODUKTER