• RYCOTE Classic-Softie 12cm 19/22
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
Ny
Fri frakt

RYCOTE Classic-Softie 12cm 19/22

12cm Classic-Softie (19/22) Kostnadseffektivt vindskydd tillräckligt tufft för att utstå ENG och platsinspelning Världsomfattande standard för nyhetsutsändning, sportutsändning och ljud på kameran Vindskydd av hög kvalitet och chock-mount till ett överkomligt pris Softie-Windshield ger ett snabbt, enkelt, robust och kostnadseffektivt vindskydd för den tuffa miljön i modern ENG och på plats-inspelning.
1 865,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
check In Stock
Beställ inom:
Dgr
:
Tim
:
Min
:
Sek
och få dina varor mellan Tis 2.4. - Tors 4.4.och få dina varor mellan Ons 3.4. - Fre 5.4.
svg-img
Fri frakt
svg-img
Fria returer
svg-img
90 dagars öppet köp
svg-img
1 års garanti på alla produkter

12cm Classic-Softie (19/22)

  • Kostnadseffektivt vindskydd tillräckligt tufft för att utstå ENG och platsinspelning
  • Världsomfattande standard för nyhetsutsändning, sportutsändning och ljud på kameran
  • Vindskydd av hög kvalitet och chock-mount till ett överkomligt pris

Softie-Windshield ger ett snabbt, enkelt, robust och kostnadseffektivt vindskydd för den tuffa miljön i modern ENG och på plats-inspelning.

Softie Windshield är ett påskjutbart open cell-skum med med integrerat pälsskydd. Softie kommer att minska vindbrus, skydda din mikrofon och är standard över hela världen på TV. Softie vindskydd finns i ett stort antal storlekar för att passa de mest populära riktmikrofonerna.

Både det akustiska skummet och den syntetiska pälsen är tillverkade av material som är speciellt konstruerade och tillverkade för ändamålet, och som ett resultat ger upp till 25 dB vindbrusreducering utan någon negativ effekt på höga frekvenser. Dessutom är skummet inte mottagligt för UV- eller fuktskador, vilket ger denna produkt stor livslängd. Avancerade material, lim och monteringstekniker kombineras för att göra Softie till en extremt tuff produkt som ger utmärkt vindskydd i de hårdaste miljöerna.

Softie-vindskyddet kan köpas antingen löst, eller som en del av ett kit som inkluderar ett vindskydd, Lyre-chockfäste och pistolgrepp.

Softie vindskydd finns i två varianter av päls-längd, klassiskt och kort hår. Den korthåriga Softie, känd som Camera-Mounted Softie har tätt beskuren mörkgrå syntetisk päls, erbjuder lägre profil och en mer kompakt design utan att påverka Softie-effekten nämnvärt. Det kan också monteras nära kameralinsen utan att orsaka oönskade skuggor.

Tekniska data
Lämplig för små membran-kondensatormikrofoner, med spår inte längre än 12 cm från framsidan av mikrofonen och en diameter på 19-22 mm.

För att passa mikrofondiameter: 19-22 mm
Vindskyddets inre längd: 100 mm
Total vindskyddlängd: 145 mm
Gummidiameter: 70 mm
Övergripande diameter: 120 mm
Pälslängd: 25mm
Pälsfärg: Grå
Max vindbrusdämpning: 25 dB

Att hitta rätt påskjutbart vindskydd beror på mikrofonens typ, längd och diameter. Påskjutbara vindskydd är konstruerade för cylindriska riktmikrofoner, från 19-25 mm i diameter.

För att vindskyddet ska fungera effektivt måste det täcka alla portar på mikrofonen. Därför är ett vindskydd på 12 cm lämpligt för riktmikrofoner, med spår inte längre än 12 cm från mikrofonens front.

Mikrofonens diameter är också nyckeln, eftersom passformen måste vara snäv för att få en bra tätning. Rycotes påskjutbara vindskydd finns två diametrar, Standard (19-22 mm) eller Stor (24-25 mm).

RYCOTE
60035816
11 cm
27.50 cm
8.50 cm
160 g
5060223651750
3-5 dagar