iPad fodral 9.7 tum Smart Cover Case och ställ - mörkblå

Designad för Apple iPad 9.7", iPad 5, iPad Air 1/2, med perfekt passform och tillgång till alla funktioner och kontroller. Med flexibla möjligheter att skapa ett stabilt visningsställ för din surfplatta.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

179,00 kr inkl.moms

certifierad ehandel

Mer information

  • Kompatibilitet: Designad för Apple iPad 9.7", iPad 5, iPad Air 1/2, med perfekt passform och tillgång till alla funktioner och kontroller. Obs: Passar endast till dessa iPad-modeller!
  • iPad-ställ med justerbara vinklarMed hjälp av starka magneter skapas ett stabilt visningsställ för din surfplatta. Det vikbara fodralet möjliggör olika vinklar för att tillmötesgå dina visnings- och skrivbehov för en bekväm ergonomisk hållning.
  • Auto wake up and sleep: Surfplattan går automatiskt i viloläge när locket stängs och den vaknar när det öppnas. På så sätt skyddar och förlänger iPad-fodralet batteriets livslängd.
  • Utmärkt kvalitet: Tillverkad av slitstarkt PU-läder med ett mjukt mikrofiberfoder och ett skal av robust PC-material. Detta fodral ger fullständigt ett skydd runtom, mot fingeravtryck, stötar, repor och damm.
  • Smart design med 4 olika sätt och vika ditt iPad-ställ: Ett iPad skal i slimmad och lätt design som inte bara skyddar effektivt utan fällas både till det gängse triangelformade ställ och till ett Y-format stativ med horisontell och vertikal betraktningsvinkel. 


Färg: mörkblå
Storlek: 24.1/17/1.2 cm - passar Apple iPad 9.7", iPad 5, iPad Air 1 2

INF

7314280058907

RELATERADE PRODUKTER

ANDRA KÖPTE också