HEMLEVERANS Reducerat pris! Hundtrimmer med tillbehör - guld Visa större

Hundtrimmer med tillbehör - guld

Trimmer med kraftfull prestanda för klippning av alla typer av hundar och katter. Med säkra, vassa titanblad och avtagbara keramiska blad samt tillbehör som kammar, smörjmedel och borste.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

299,00 kr inkl.moms

-200,00 kr

499,00 kr
inkl.moms

Mer information

Hög prestanda: Trimmer med kraftfull prestanda för klippning av alla typer av hundar och katter.

Med säkra och vassa blad: Titanblad kombinerade med avtagbara keramiska blad för effektiv trimning. Rostar inte. Behåller sin skärpa och garanterar lång hållbarhet.

Enkel att rengöra: Löstagbara keramiska blad, enkla att byta och rengöra. Idealisk för tassar, öron, rumpa och ansikte.

Tyst och användarvänlig: Precisionsmotor med låg vibration och låg ljudnivå under 60 db (lika med omgivningsbuller), vilket minskar risken att ditt husdjur bli rädd för hårklippning.

Säker och trygg: Med 2 st dubbla kammar (3 mm/6 mm och 9 mm/12 mm). Så kan du klippa ditt husdjur säkert och utan att vara rädd för att skada din fyrbenta vän - även om du aldrig har gjort det förut. De löstagbara skägg- och hårkammar är lätta att byta och ger dig ökad flexibilitet när du trimmar och stylar.

70 minuters trådlös användning: Kan användas trådlös eller med sladd. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet ger optimal rörelsefrihet. Med 3 timmars fulladdning får du upp till 70 minuter trådlös användning. Med strömsladd, så du behöver inte oroa dig för att batteriet är slut och du har halvfärdig hund.

Ergonomiskt grepp: Indikationsljus för laddning och användning och lätt, ergonomisk design för ett säkert grepp. Obs: Om din hund får långt och tjockt hår, måste du först använda en sax för att klippa det kortare, annars kan trimmern fastna och inte fungera korrekt.

 

Specifikationer: 
Arbetsläge: Trådlöst eller ansluten
Laddningstid: 3 timmar
Arbetstid: 70 minuter
Bladmaterial: keramik och titan
Vikt: 135 g
Storlek: 17 * 3 * 1,5 cm
Färg: guld

Paketet inkluderar:
1 x Husdjurstrimmer
2-i-1 skäggkam 3 mm / 6 mm
2-i-1 hårkam 9 mm / 12 mm
1 x Keramiskt blad
1 x Bladsmörjmedel
1 x Rengöringsborste
1 x Användarmanual

INF

7314280059096

RELATERADE PRODUKTER