HEMLEVERANS Reducerat pris! Tystgående hundtrimmer med tillbehör Guld/Svart Visa större

Tystgående hundtrimmer med tillbehör Guld/Svart

Tyst och kraftfull trimmer för klippning av alla typer av hundar. Med säkra, vassa titan/keramiska blad samt tillbehör som kammar, smörjmedel och borste.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1 års garanti på alla produkter
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ För leverans innan jul, beställ senast: Norra Sverige (inkl. Gotland): 20 dec kl. 12:00, Södra Sverige: 21 dec kl. 12:00

239,00 kr inkl.moms

-360,00 kr

599,00 kr
inkl.moms

Mer information

Stressfri och kostnadseffektiv pälsvård: Trimma pälsen hemma och spara tid och pengar! Denna hundtrimmer är tystgående och har en mycket låg vibration, så ditt husdjur inte blir rädd för hårklippning.

Med säkra och vassa blad: Titanblad kombinerade med keramiskt skärhuvud för effektiv trimning. Rostar inte. Behåller sin skärpa och garanterar lång hållbarhet.

Flexibla justeringsmöjligheter: Du kan styra längden på håret precis som du vill tack vare fem-stegs finjustering och tre-stegs acceleration. Me de medföljande fyra typer av kammar kan du bestämma längden på klippningen så som det passar din hund.

Brett användningsområde: Oavsett om hunden har rak eller krullig, lång eller kort päls - den här trådlösa hundtrimmern har en flexibel och ergonomisk design som gör det möjligt att sköta alla hundar och även de områden som är svårast att nå.

Kan användas trådlös eller med sladd: Det inbyggda uppladdningsbara batteriet ger optimal rörelsefrihet. En laddning räcker i cirka 90 minuter. Tack vare strömsladden du behöver inte oroa dig för att batteriet är slut och du har halvfärdig hund. Du kan enkelt fortsätta med ansluten kabel.Specifikationer:
Spänning: 110-240V, effekt 5W
Motor: 3,7V
Batteri: 1200 mAh Lithium
Laddning: 3-4 timmar
Användning: ca. 90 min

Färg: guld + svart
Storlek: 185 x 45mm
Material: ABS, titan keramiska blad

Paketet inkluderar:

1 x hundtrimmer

1 x USB-kabel

1 x borste

5 ml olja (smörjmedel)

4 x kammar (3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm)

Manual (engelska)

INF

7314280114504

RELATERADE PRODUKTER