• Wickedbone hundben interaktiv hundleksak
  • Wickedbone hundben interaktiv hundleksak
  • Wickedbone hundben interaktiv hundleksak
  • Wickedbone hundben interaktiv hundleksak
  • Wickedbone hundben interaktiv hundleksak
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
Ny
Fri frakt

Wickedbone hundben interaktiv hundleksak

Wickedbone är en interaktiv hundleksak. Det ett smart hundben som du kan styra via appen i mobilen eller som automatisk hittar på aktiviteter som får din hund att leka.
789,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
check In Stock
Beställ inom:
Dgr
:
Tim
:
Min
:
Sek
och få dina varor mellan Mån 22.4. - Ons 24.4.och få dina varor mellan Tis 23.4. - Tors 25.4.
svg-img
Fri frakt
svg-img
Fria returer
svg-img
90 dagars öppet köp
svg-img
1 års garanti på alla produkter

Interaktiv leksak till din hund: Hundar älskar ben, men vanliga tuggben är överskattade! De försvinner snabbt i hundens mun och de orsakar dessutom ofta magproblem - utan att ge någon större interaktion eller lekmöjligheter. Därför bör du och din hund satsa på Wickedbone, en benformad, interaktiv hundleksak som fungerar som en väldigt smart, rolig och spännande lekkamrat för din hund. Wickedbone är inte bara för kul för hunden, dem fungerar lika bra som kattleksak!

Automatisk smart hundleksak: Välj mellan flera interaktiva auto-play-lägen eller kontrollera benet i drive-läge via appen. Benet kan automatiskt anpaassa sina rektioner, baserat på olika beteenden hos din hund. 

Auto Play Mode: Inställningen lockar din hunds uppmärksamhet utan att det behövs manuell manövrering. Genom inbyggda 12 olika typer av emotionellt drivna rörelser fungerar Wickedbone responsivt på olika typer av beröring, som att jaga, reta, undvika etc. Perfekt när du inte har tid att leka eller om hunden är ensam en stund.

Drive Mode: Styr benet genom Wickedbone appen (tillgänglig för iOS och Android) och flytta den och välj mellan 9 olika rörelser. Bluetooth-kopplingen från din mobil räcker på upp till 20 meter.

Säkert och robust: Wickedbone hundben består av livsmedelsgodkänt polykarbonat, som är både mjukt och motståndskraftigt så att det klarar tuffa tag utan att skada din hunds tänder eller tassar. 

Lätt att göra rent: Rullar och skyddskåporna kan enkelt tas loss och tvättas av, så att tuggbenet alltid känns rent och fräscht efter en lång dags lek.

Lång batteritid: En laddning i 1 timme ger ca 40 minuter i appläge (drive mode), ca 4 timmar i interaktivt läge (auto play mode) och 3 månader batteritid i viloläge (stand-by).


Specifikationer:
Färg: vit
Vikt: 295 g
Storlek: 151 mm x 64 mm

 

Paketet inkluderar:

1 x hundben/interaktiv leksak

1 x USB-kabel

Manual

 

INF
PTY-CBC1702-12
9.40 cm
21.80 cm
7.80 cm
510 g
7314280078868
1-3 dagar

VECKANS DEALSVisa mer