V5000 Gaming Headset med LED blå - USB+3.5 mm

Ny produkt

Coolt gaming-headset med en massa finesser som LED ljus och separata AUX plugg och givetvis fantastiskt kvalitet på både mikrofon och högtalare.

Mer detaljer

Fri frakt
Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ Blixtsnabba leveranser
✔ 1 års garanti på alla produkter

Inga extra avgifter från PostNord då allt skickas direkt från vårt lager i Sverige

349,00 kr .

-250,00 kr

599,00 kr .

certifierad ehandel

Mer information

  • Over-ear-hörlurar med mikrofon, stereo surroundljud, brusreducering och volymkontroll, med USB-anslutning och cool LED-belysning på V5000-logotypen och på toppen av den roterbara mikrofonen.
  • Detta är ett gaming headset med fantastiskt surroundljud för att ge en djup ljudbild och förbättra din spelupplevelse. Hi-Fi White Magnet högtalar-drivers (50 mm) ger överlägsen ljudkvalitet.
  • Bekväm design som hjälper till att stänga ute störande ljud och som gör hörlurarna sköna att bära även över lång tid. Med hudvänligt lädermaterial, flexibelt huvudband och supermjuka kåpor kan du spela i timmar. Med nedsänkt 360-graders stereoljud känner du dig alltid mitt i händelsernas centrum!
  • Bred kompatibilitet: Headsetet ansluts via USB. Plug and Play - det är bara att plugga in. Headsetet är kompatibelt med USB2.0 och USB3.0. USB-anslutningen ger en multiplattforms-kompatibilitet, så att det kan anslutas till i princip vilken enhet som helst. Dessutom är kabeln utrustad med Mic & hörlurspluggar och det medföljer en separat 3.5 mm kabel med guldpläterade kontakter. 
  • Dynamiskt full-range stereoljud och mikrofon med brusreducering. Mikrofonen hämtar och överför ljudet med hög känslighet, 50 mm stor drivenhet ger hög prestanda och skapar ett kraftfullt stereoljud. Med sin klara och djupa baseffekt är detta headset ett mycket bra val för spel. 

Funktioner:

- Cool högkvalitativ design med stålband och LED belysning
- Slitstark och bekväm, med mjukt huvudband som matchar luren
- Roterbar och känslig mikrofon med volymkontroll
- 50 mm Hi-Fi White Magnet högtalare ger en perfekt ljudkvalitet
- 3,5 mm guldpläterad AUX plugg och 2.6 m USB kabel
Mic:
- Känslighet: -54dB +/- 3dB
- Direktivitet: Omnidirektionell
- Impedans:> 2.2KΩ
Driver högtalare:
- Känslighet: 108dB +/- 3dB
- Frekvensomfång: 20 Hz-20 kHz
- Impedans: 32Ω

Färg: Svart och blå

Förpackningen innehåller:
Gaming hörlurar, USB-kabel med 2 x 3,5 mm hona, 3,5 mm hane-adapterkabel

Omdömen

Skriv din recension

V5000 Gaming Headset med LED blå - USB+3.5 mm

V5000 Gaming Headset med LED blå - USB+3.5 mm

Coolt gaming-headset med en massa finesser som LED ljus och separata AUX plugg och givetvis fantastiskt kvalitet på både mikrofon och högtalare.