Hundtrimmer med tillbehör - vit

PSV-MSQX12D-12

Ny produkt

Trimmer med kraftfull prestanda för klippning av alla typer av hundar och katter. Med säkra, vassa och avtagbara titan/keramiska blad samt tillbehör som kammar, smörjmedel och borste.

Mer detaljer

✔ Fri frakt
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ Blixtsnabba leveranser
✔ 1 års garanti på alla produkter

Inga extra avgifter från PostNord då allt skickas direkt från vårt lager i Sverige.

399,00 kr inkl.

-200,00 kr

599,00 kr inkl.

certifierad ehandel

Mer information

  • Trimmer med kraftfull prestanda för klippning av alla typer av hundar och katter.
  • Med säkra och vassa blad: Titanblad kombinerade med avtagbara keramiska blad för effektiv trimning. Rostar inte. Behåller sin skärpa och garanterar lång hållbarhet.
  • Löstagbara keramiska blad, enkelt att byta och rengöra.
  • Precisionsmotor med låg vibration och låg ljudnivå under 60 db (lika med omgivningsbuller), vilket minskar risken att ditt husdjur bli rädd för hårklippning.
  • Med 2 st dubbla kammar (3 mm/6 mm och 9 mm/12 mm). Så kan du klippa ditt husdjur säkert och utan att vara rädd för att skada din fyrbenta vän - även om du aldrig har gjort det förut. De löstagbara skägg- och hårkammar är lätta att byta och ger dig ökad flexibilitet när du trimmar och stylar.
  • Kan användas trådlös eller med sladd. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet ger optimal rörelsefrihet. Med 3 timmars fulladdning får du upp till 240 minuter trådlös användning. Med strömsladd, så du behöver inte oroa dig för att batteriet är slut och du har en halvfärdig hund.
  • LCD displayen visar batterinivån exakt och hjälper dig att välja rätt hastighetsnivå från 3-hastighetsnivåer (6000 varv/min, 6500 varv/minut, 7000 varv/min). Indikationsljus för laddning och användning och lätt, ergonomisk design för ett säkert grepp.

Obs: Om din hund får långt och tjockt hår, måste du först använda en sax för att klippa det kortare, annars kan trimmern fastna och inte fungera korrekt.

Arbetsläge: Trådlöst eller ansluten
Laddningstid: 3 timmar
Arbetstid: 70 minuter
Bladmaterial: keramik och titan
Vikt: 220g
Storlek: 17.5 * 3 * 2,5 cm
Färg: vit

Paketet inkluderar:
Husdjurs trimmer
2-i-1 skäggkam 3 mm / 6 mm
2-i-1 hårkam 9 mm / 12 mm
Bladsmörjmedel
Rengöringsborste
Laddningskabel
Användarmanual

Omdömen

Skriv din recension

Hundtrimmer med tillbehör - vit

Hundtrimmer med tillbehör - vit

Trimmer med kraftfull prestanda för klippning av alla typer av hundar och katter. Med säkra, vassa och avtagbara titan/keramiska blad samt tillbehör som kammar, smörjmedel och borste.