HEMLEVERANS Reducerat pris! Scart till HDMI omvandlare 1080p Visa större

Scart till HDMI omvandlare 1080p

Scart till HDMI-adapter med stöd för standard TV-format som PAL och SECAM. Scart till HDMI-konvertern omvandlar analoga Scart-signaler till digitala HDMI-signaler, så att du kan ansluta Scart-enheter till en HDMI-skärm.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1 års garanti på alla produkter
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ För leverans innan jul, beställ senast: Norra Sverige (inkl. Gotland): 20 dec kl. 12:00, Södra Sverige: 21 dec kl. 12:00

188,00 kr inkl.moms

-411,00 kr

599,00 kr
inkl.moms

Mer information

Konvertera Scart till digitala HDMI-signaler: Scart till HDMI-adapter med stöd för PAL, NTSC3.58., NTSC4.43, SECAM, PAL / M, PAL / N standard TV-format. Den konverterar analoga Scart-signaler till digitala HDMI-signaler vilket gör det möjligt att ansluta enheter med Scart-kontakt som digitalbox, video- eller DVD-spelare till en HDMI-skärm/HDTV eller projektor.

Enkel att använda: Signalomvandlaren är lätt att använda, det är bara att koppla in Scart-kabeln till konverterns Scart-port och HDMI-kabeln till HDMI-utgången. Du kan välja mellan HDMI-output 1080p (60Hz) eller 720p.


OBS: 
Denna adapter konverterar från Scart till HDMI, ej omvänt (då krävs en HDMI till Scart omvandlare).

 

Specifikationer: 

Färg: Svart

Storlek: 9 x 6 x 2.5 cm 

 

Paketet inkluderar:

1 x SCART till HDMI-Adapter

1 x USB laddningskabel (för anslutning till vägguttag behöver du även en nätadapter - ingår ej)

1 x Användarmanual 

OBS: HDMI-kabel ingår inte.

Från SCART till HDMI betyder: från analogt till digitalt

Att överföra signaler från ett SCART-uttag till en HDMI-ingång - går det? De två AV-gränssnitten passar ju inte riktigt ihop. Ett digitalt gränssnitt som HDMI kan inte hantera analoga SCART bild-och ljudsignaler. Men det finns sätt att övervinna hindret mellan analog och digital teknik: SCART till HDMI omvandlare!

Även om HDMI är dagens standard kan det hända att en gammal enhet ska anslutas till en modernare TV. Till exempel kanske du vill spela gamla VHS-band med en videobandspelare, eller du kanske vill vara nostalgisk och ansluta din första PlayStation till en platt tv-skärm. På grund av inkompatibiliteten mellan analog och digital överföring är en mekanisk-elektrisk adapter inte tillräcklig för att överföra video från SCART till HDMI. I stället behövs en riktig omvandlare som först omvandlar den analoga signalen från spelaren till digital data.

Den stora fördelen med SCART-gränssnittet är att det stödjer olika analoga överföringsvägar, till exempel kompositvideo. Å andra sidan kan SCART inte hantera digitala överföringsmetoder. HDMI har nu i stor utsträckning ersatt SCART. Det gäller till exempel för uppspelningsenheter som DVD-och Blu-ray-spelare samt moderna LED-TV-apparater. Där finns idag inget integrerat analogt gränssnitt längre. 

INF

7314280046836

RELATERADE PRODUKTER