GPS klocka barn - Blå

Smartklocka till barn med inbyggd GPS för säkra och trygga föräldrar. Kommunicerar via smartphone. Har även kalenderfunktion för scemaläggning av händelser, matematisk inlärnings funktion för glada och lärorika barn.

Mer detaljer

Denna produkt är tillfälligt slut.

Fri frakt
Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ Blixtsnabba leveranser
✔ 1 års garanti på alla produkter

Kampanj: Köp för mer än 599 kronor så skickar vi med en fidget spinner på köpet

Inga extra avgifter från PostNord då allt skickas direkt från vårt lager i Sverige

699,00 kr .

-300,00 kr

999,00 kr .

certifierad ehandel

Mer information

En snygg och smidig smartwatch med GPS för barn, med flera lättanvända funktioner för att du skall känna dig trygg som förälder! Inbygd kamera, nattbelysning och elektroniskt staket. Alla dessa funktioner finns för att du skall kunna känna dig trygg medan din lilla äventyrare är ute och upptäcker världen. 

Denna smartklocka sammankopplas enkelt med din smartphone där du får notiser via en app. Även telefonnummer för nödsituationer kan sparas i klockan.  Smarta alarm som varnar att hålla sig borta från farliga områden och ställen. Klockan har även kalenderfunktion för scemaläggning av händelser, matematisk inlärnings funktion för glada och lärorika barn.

Det elektroniska staketet ger dig en möjlighet att se till att den lille utforskaren inte vandrar iväg från den zon du finner säkert för ditt barn. Under alla tider på dygnet och var än du eller ditt barn befinner sig kan ni enkelt få kontakt i form av bilder och meddelanden. Klockan är dessutom gjord i bekvämt gummi med ett spänne i metall för att vara så enkel och bekväm att bära som möjligt! Denna modell har GSM chipsets, MTK 6572AW för snabbare och bättre prestanda!

 

Specifikation:

Tillverkare/modell: Q730 3G Kids GPS Watch
Material:ABS+Solf Silicone GSM Chipset:MTK 6572AW,CPU Dual Core 1.2GHz
GPS Chipset:MTK 6627
Frekvensband:GSM 850/900/1800/1900MHz+WCDMA 2100/900MHz
Lokaliseringsmetod:GPS+AGPS+LBS+WiFi
GPS lokaliseringsprecision:5-15m
LBS lokaliseringsprecision:100-1000m
GSM/GPS antenn: Inbyggd
Batteri:Inbyggt 600mAH polymer batteri (150 timmars standby)
Screen:1.54 inch Color Touch Screen,240*240 pixels
Operativsystem i klocka: Android, Simkort:singel
Kamera:2.0MP

Vikt: 43g


Notera: Klockan stödjer microSIm kort och 3G WCDMA 2100MHz samt GSM 850/900/1800/1900MHz. App behöver klock ID för funktionen. Denna smartwatch fungerar till android/iOS.


Paketet innehåller:

1 x Smartwatch

1 x USB-laddkabel

1 x Bruksanvisning 

Omdömen

Skriv din recension

GPS klocka barn - Blå

GPS klocka barn - Blå

Smartklocka till barn med inbyggd GPS för säkra och trygga föräldrar. Kommunicerar via smartphone. Har även kalenderfunktion för scemaläggning av händelser, matematisk inlärnings funktion för glada och lärorika barn.