• Multi-kit för Nintendo Switch
  • Multi-kit för Nintendo Switch
  • Multi-kit för Nintendo Switch
  • Multi-kit för Nintendo Switch
  • Multi-kit för Nintendo Switch
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
Ny
Fri frakt

Multi-kit för Nintendo Switch

Nintendo Switch Kit som innehåller förvaringsbox, integrerat skyddsfodral, skärmskydd, USB-C laddningskabel och tumskydd för kontrollens joystickspakar. Gör konsolen mer bärbar och resevänlig och skyddar mot slitage.
249,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
check In Stock
Beställ inom:
Dgr
:
Tim
:
Min
:
Sek
och få dina varor mellan Mån 1.4. - Ons 3.4.och få dina varor mellan Tis 2.4. - Tors 4.4.
svg-img
Fri frakt
svg-img
Fria returer
svg-img
90 dagars öppet köp
svg-img
1 års garanti på alla produkter

Nintendo Switch tillbehörskit som innehåller en förvaringsbox, ett integrerat skyddsfodral, ett skärmskydd, en USB-C laddningskabel, tumskydd för kontrollens joystickspakar.  

Förvaringsboxen är designad för att göra din Nintendo Switch konsol mer bärbar och resevänlig. Passar Nintendo Switch-tablet med både Joy-Con styrenheter anslutna till den och den övre delen har en separat innerficka som passar för extra JoyCons, kablar, spel och andra mindre tillbehör. 

Det integrerade skyddsfodralet är enkelt att ta av och på. Det ger åtkomst till alla delar hos din konsol utan några problem. 

Skärmskyddet är tillverkad av ultraklart High Definition material med 99,9% transparens för att möjliggöra en optimal och naturlig upplevelse. Mycket tåligt glas som även har en beläggning som ska minska fingeravtryck. 

USB-C laddkabeln är tillverkad av ett starkt material och är mycket robust. Tumskydden för joystick-spakarna förhindrar slitage och ökar hållbarheten. Skydden ger även en extra komfort åt dina tummar och gör att du får ett bättre grepp. 

INF
BG-S18110 kit-1116
30.50 cm
13.50 cm
6.50 cm
389 g
7314280045143
1-3 dagar