V5000 Gaming Headset med LED grön - USB+3.5 mm

Coolt gaming-headset med en massa finesser som LED ljus och separata AUX plugg och givetvis fantastiskt kvalitet på både mikrofon och högtalare.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1 års garanti på alla produkter
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ För leverans innan jul, beställ senast: Norra Sverige (inkl. Gotland): 20 dec kl. 12:00, Södra Sverige: 21 dec kl. 12:00

279,00 kr inkl.moms

-220,00 kr

499,00 kr
inkl.moms

Mer information

Fantastiskt surroundljud: Over-ear-hörlurar med mikrofon, stereo surroundljud, brusreducering och volymkontroll, med USB-anslutning och cool LED-belysning på V5000-logotypen och på toppen av den roterbara mikrofonen. Detta är ett gaming headset med fantastiskt surroundljud för att ge en djup ljudbild och förbättra din spelupplevelse. Hi-Fi White Magnet högtalar-drivers (50 mm) ger överlägsen ljudkvalitet.

Bekväm design: Headsetet hjälper till att stänga ute störande ljud och som gör hörlurarna sköna att bära även över lång tid. Med hudvänligt lädermaterial, flexibelt huvudband och supermjuka kåpor kan du spela i timmar. Med nedsänkt 360-graders stereoljud känner du dig alltid mitt i händelsernas centrum!

Bred kompatibilitet: Headsetet ansluts via USB. Plug and Play - det är bara att plugga in. Headsetet är kompatibelt med USB2.0 och USB3.0. USB-anslutningen ger en multiplattforms-kompatibilitet, så att det kan anslutas till i princip vilken enhet som helst. Dessutom är kabeln utrustad med Mic & hörlurspluggar och det medföljer en separat 3.5 mm kabel med guldpläterade kontakter.

Känslig mikrofon: Dynamiskt full-range stereoljud och mikrofon med brusreducering. Mikrofonen hämtar och överför ljudet med hög känslighet, 50 mm stor drivenhet ger hög prestanda och skapar ett kraftfullt stereoljud. Med sin klara och djupa baseffekt är detta headset ett mycket bra val för spel. 


Specifikationer:

Features:
- Cool högkvalitativ design med stålband och LED belysning
- Slitstark och bekväm, med mjukt huvudband som matchar luren
- Roterbar och känslig mikrofon med volymkontroll
- 50 mm Hi-Fi White Magnet högtalare ger en perfekt ljudkvalitet
- 3,5 mm guldpläterad AUX plugg och 2.6 m USB kabel
Mic:
- Känslighet: -54dB +/- 3dB
- Direktivitet: Omnidirektionell
- Impedans:> 2.2KΩ
Driver högtalare:
- Känslighet: 108dB +/- 3dB
- Frekvensomfång: 20 Hz-20 kHz
- Impedans: 32Ω

Färg: Svart och grön


Paketet inkluderar:

1 x Gaming hörlurar

1 x USB-kabel med 2 x 3,5 mm hona

1 x 3,5 mm hane-adapterkabel

OBS! Av hygieniska skäl går det INTE returnera eller byta produkten vid bruten förpackning.

INF

7314280042999

RELATERADE PRODUKTER