• INF Flytande vattentät mobilväska Universal Svart
  • INF Flytande vattentät mobilväska Universal Svart
  • INF Flytande vattentät mobilväska Universal Svart
  • INF Flytande vattentät mobilväska Universal Svart
  • INF Flytande vattentät mobilväska Universal Svart
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
Ny
Fri frakt

INF Flytande vattentät mobilväska Universal Svart

Vattentätt mobilfodral som skyddar din mobil under vatten och som flyter ovanpå ifall du skulle tappa mobilen. Mobilpåsen är perfekt på sjön, vid simning i pool eller hav, på vattenlekland, camping och för friluftsliv.
  • 1-pack99 kr
  • 2-pack169 kr
169,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
check In Stock
Beställ inom:
Dgr
:
Tim
:
Min
:
Sek
och få dina varor mellan Mån 1.4. - Ons 3.4.och få dina varor mellan Tis 2.4. - Tors 4.4.
svg-img
Fri frakt
svg-img
Fria returer
svg-img
90 dagars öppet köp
svg-img
1 års garanti på alla produkter

Vattentät mobilväska som skyddar din mobil under vatten: Perfekt på sommaren/semestern, när man ska bada och simma. Mobilpåsen lämpar sig väl på sjön, vid simning i pool eller hav, på vattenlekland, vid camping, friluftsliv, med mera. Full touch-funktionalitet - du kan kan navigera på skärmen även under vatten genom den transparenta plasten, så att du till exempel kan ta spännande undervattensbilder. 

Perfekt universalstorlek för mobiler: Mobilväskan har universalstorlek som passar i princip alla mobiltelefoner på marknaden (för de största modellerna måste du eventuellt ta av skalet). Kan hängas runt halsen med den medföljande remmen. Med ett vattentätt mobilfodral behöver du inte heller vara orolig för av stöld av din mobil på stranden när du ska i och bada, eftersom du bär med dig telefonen runt halsen. Fodralet skyddar dessutom även mot snö, sand och smuts vid andra outdoor-aktiviteter.

Utmärkt tryggt, stabilt och säkert skydd för utomhusaktiviter: Fodralet har en lås- och tätningsfunktion som ser till att inget vatten kommer in i mobilpåsen och är dessutom utformad med en "luftkudde*" runtom som gör att mobilpåsen inte sjunker ner under vatten ifall du skulle tappa mobilen. Den passar för mobiler upp till 6,5", alltså även för Samsung S8/S9 plus modellerna samt iPhone 7/8 plus med 5,5" display, och iPhone X/XS 5,8" och XS MAX 6.5" och 11 Pro Max. 

Notera: Använd den vattentäta mobilväskan inte i vatten som är över 45 C varmt.

 

Specifikationer:

Färg: Svart med transparent plast

Storlek: 11.5/22/1.2 cm

Innermått: 17 cm x 8.5 cm

Kapslingsklassning: IPX8

Kompatibla mobilstorlekar: Upp till 6.5" skärmstorlek

OBS! Vänligen gör ett vattentest innan användning för att säkerställa att det vattentäta skalet/fodralet är fullt funktionsdugligt och inte släpper igenom vatten.    

Så här gör du: Innan första användningen, lägg torrt kökspapper i det vattentäta skalet/fodralet, stäng ordentligt och lägg i vatten i 30 minuter. Ta sedan ut pappret och kontrollera noggrant om det blivit blött. Det finns en minimal risk (0,01%) att fodralet inte är helt vattentätt. Om det skulle vara fallet, vänligen kontakta kundtjänst för att få återbetalning eller en ny vara.

 

Förpackningen innehåller:

Flytande vattentätt mobilfodral med snöre

INF
ASWB-FJ049-11-2pack
23 cm
12 cm
1.50 cm
57 g
7314280242818
71488844
1-3 dagar