• INF Flytande vattentät mobilväska universalstorlek Blå
  • INF Flytande vattentät mobilväska universalstorlek Blå
  • INF Flytande vattentät mobilväska universalstorlek Blå
  • INF Flytande vattentät mobilväska universalstorlek Blå
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
Ny
Fri frakt

INF Flytande vattentät mobilväska universalstorlek Blå

Vattentätt mobilfodral som skyddar din mobil under vatten och som flyter ovanpå ifall du skulle tappa mobilen. Mobilpåsen är perfekt på sjön, vid simning i pool eller hav, på vattenlekland, camping, för friluftsliv mm.
  • 1 pack79 kr
  • 2 Pack139 kr
79,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
check In Stock
Beställ inom:
Dgr
:
Tim
:
Min
:
Sek
och få dina varor mellan Mån 22.4. - Ons 24.4.och få dina varor mellan Tis 23.4. - Tors 25.4.
svg-img
Fri frakt
svg-img
Fria returer
svg-img
90 dagars öppet köp
svg-img
1 års garanti på alla produkter

Vattentät mobilväska: Skyddar din mobil under vatten, perfekt på sommaren/semestern, när man ska bada och simma. Mobilpåsen lämpar sig väl på sjön, vid simning i pool eller hav, på vattenlekland, vid camping, friluftsliv mm. Du kan kan navigera på skärmen även under vatten genom den transparenta plasten, så att du t ex kan ta spännande undervattensbilder. 

Universalstorlek: Passar i princip alla mobiltelefoner på marknaden (upp till 6.5", för de största modellerna måste du ev ta av skalet). Kan hängas runt halsen med den medföljande remmen. Med ett vattentätt mobilfodral behöver du inte heller vara orolig för av stöld av din mobil på stranden när du ska i och bada, eftersom du bär med dig telefonen runt halsen. Fodralet skyddar dessutom även mot snö, sand och smuts vid andra outdoor-aktiviteter.

Flyter på vattnet: Fodralet har en lås- och tätningsfunktion som ser till att inget vatten kommer in i mobilpåsen och är dessutom utformad med en "luftkudde" runtom som gör att mobilpåsen inte sjunker ner under vatten ifall du skulle tappa mobilen.

Notera: Använd den vattentäta mobilväskan inte i vatten som är över 45 C varmt.

 

Specifikationer:

Färg: Blå med transparent plast

Storlek:11.5/22/1.2 cm

Innermått: 17 cm x 8.5 cm

Kapslingsklassning: IPX8

Kompatibla mobilstorlekar: Upp till 6.5" skärmstorlek

OBS! Vänligen gör ett vattentest innan användning för att säkerställa att det vattentäta skalet/fodralet är fullt funktionsdugligt och inte släpper igenom vatten.    

Så här gör du: Innan första användningen, lägg torrt kökspapper i det vattentäta skalet/fodralet, stäng ordentligt och lägg i vatten i 30 minuter. Ta sedan ut pappret och kontrollera noggrant om det blivit blött. Det finns en minimal risk (0,01%) att fodralet inte är helt vattentätt. Om det skulle vara fallet, vänligen kontakta kundtjänst för att få återbetalning eller en ny vara.

 

Förpackningen innehåller:

Flytande vattentätt mobilfodral med snöre

 
INF
ASWB-FJ049-15
23 cm
12 cm
1.50 cm
57 g
7314280045433
44133126
1-3 dagar

VECKANS DEALSVisa mer