HEMLEVERANS MANFROTTO Ljusstativ 1052BAC Compact Stand Visa större

MANFROTTO Ljusstativ 1052BAC Compact Stand

Ljusstativ Compact med luftdämpning - Kompakt och lätt stativ med en nyttolast på upp till 5kg- 1052BAC stativ kan anslutas till varandra för enkel transport- Luftdämpning skyddar fingrar och monterad utrustning- Tapp med 3/8 ''gänga, levereras med

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

1 639,00 kr inkl.moms

Mer information

Ljusstativ Compact med luftdämpning

- Kompakt och lätt stativ med en nyttolast på upp till 5kg
- 1052BAC stativ kan anslutas till varandra för enkel transport
- Luftdämpning skyddar fingrar och monterad utrustning
- Tapp med 3/8 ''gänga, levereras med löstagbar 1/4-20'' gänga
- Brett fotavtryck 109cm för hög stabilitet

Lätt och starkt, detta kompakta ljusstativ är den bärbara lösningen för fotografer på språng. Dess pålitliga aluminium kommer att hålla belysningen på plats så att du kan fånga den perfekta bilden, och samtidigt veta att din utrustning är säker. Med en innovativa snabba stack-systemet, kan detta smarta fotografiska tillbehör sättas upp på ingen tid alls.

Bara fäll upp delarna när du installerar, och fäll ihop ljusstativet när du är klar. Det kan även förvaras i en liten väska för att spara utrymme. Dess platsbesparande design gör det till en idealisk lösning för att förenkla knepiga utomhusfotograferingar. För ökad komfort och effektivitet, har detta kompakta ljusstativ också luftdämpning.

Arbeta under pressade förhållanden, utan att behöva oroa dig din utrustning eller för att klämma dina fingrar. En praktisk tapp med en standard 3/8" gänga och en löstagbar 1/4" gänga, garanterar maximal kompatibilitet. Slutligen bidrar dess superbreda 109cm fotavtryck till ökad stabilitet, även vid fotografering på den tuffaste underlag.

MANFROTTO

8024221550818

RELATERADE PRODUKTER