Stativ / tripod till mobiltelefon med Bluetooth och belysning, Vit

Höj kvaliteten på dina mobilbilder med detta smarta stativ / tripod med inbyggd belysning och Bluetooth. Kan användas både som en handhållen selfiestick och en stabil tripod. Lampan gör dina bilder finare och skarpare.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

179,00 kr inkl.moms

certifierad ehandel

Mer information

Handhållen eller ståendes: Detta stativ kan användas både som en handhållen selfiestick och som en tripod. Ställ upp det på en plan yta och du kan lätt fotografera eller filma med ökad stabilitet.

Ta fina selfies: Nu behöver du inte ta bild i blindo och gissa hur det kommer bli. Istället kan du se direkt på skärmen hur du ser ut genom att spänna fast mobilen på stativarmen, hålla upp och trycka av.

3 olika ljusinställningar: Stativet kommer med en lampa som kan ställas in på tre olika sätt för olika situationer. Bra ljus gör dina bilder finare, skarpare och mer detaljerade.

Bluetooth: Stativet kommer med inbyggd Bluetooth som gör det enkelt och smidigt att ta bilder. Bluetooth:en har en räckvidd på 10 meter så du kan ta fina gruppbilder eller liknande på håll.

360° rotation: Välj själv om du vill fotografera horisontalt eller vertikalt utifrån vad situationen kräver. Det är lätt att rotera fästet på stativet.Specifikationer:
Färg: Vit
Storlek: 4.5 x 3.5 x 19.4 - 104.5 cm
Material: ABS + rostfritt stål
Passar mobiltelefoner av storlek 65 - 92 mmPaketet inkluderar:

1 x stativ

1 x lampa 

INF

7314280117109