Grind i nylon för småbarn och husdjur (110 x 74 cm)

Grind i nylon med självhäftande krokar. Enkel att sätta upp och ta ned. Med ett säkerhetsnät kan du skydda barn och husdjur från faror i hemmet som exempelvis köket eller trappor.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

199,00 kr inkl.moms

-150,00 kr

349,00 kr
inkl.moms

Mer information

Användarvänlig, portabel och säker: Denna grind i nylon är perfekt som avskiljare för utrymmen du inte vill att småbarn eller husdjur ska komma åt. Med sina tillhörande krokar och stålrör är skyddet enkelt att sätta upp och ta ned framför exempelvis trappan eller köket.

Tåligt och ihoprullbart: Tack vare nylonmaterialet är grinden både tålig och enkelt att rulla ihop för förvaring när säkerhetsnätet inte behövs användas. Går att sätta upp antingen med två eller fyra krokar. Krokarna är självhäftande men går också att skruva fast beroende på hur mycket styrka du vill att grinden ska ha.

Brett användningsområde: Med sin lätta design och konstruktion går det att sätta upp denna säkerhetsgrind precis där du behöver den - både inomhus som utomhus!

Enkel installation: Med självhäftande hållare och tillhörande stålrör tar det bara några minuter att sätta och hänga upp säkerhetsnätet. 

 

Specifikationer:

Storlek: 110 x 74 cm

Material: Nylon

 

Paketet inkluderar:

1 x grind i nylon

2 x stålrör

4 x krokar

INF

7314280103010

RELATERADE PRODUKTER