HEMLEVERANS Reducerat pris! Pepparkvarn Rostfritt stål Silver Visa större

Pepparkvarn Rostfritt stål Silver

En liten, kompakt och behändig pepparkvarn i elegant design av rostfritt stål och glas som med en justerbar kvarn är det perfekta redskapet för kryddning vid matlagningen!

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

159,00 kr inkl.moms

-140,00 kr

299,00 kr
inkl.moms

Mer information

Mycket användarvänlig och justerbar: Denna kompakta pepparkvarn i rostfritt stål är mycket enkel att använda. Med sitt justerbara keramiska malverk kan du lätt ändra storlek på dina pepparkorn - från finmalet till grovkornigt. Pepparkvarnen är också utrustad med ett förslutbart lock.

Elegant med god kapacitet: Med sin design i rostfritt stål och eleganta kvarnform kombinerat med sin kapacitet på nästan 2dl pepparkorn är denna pepparkvarn ett perfekt alternativ både för att krydda mat vid matlagning eller toppa färdiglagad mat och ha ståendes på matbordet vid middagarna.

Använd vid matlagning eller som sista kryddning innan middag: Fyll kvarnen med grovkorning peppar i din smak och justera sedan den ställbara kvarnmekanismen för storlek på kryddning. Perfekt för att krydda grovkornigt vid grytor eller bara för att toppa finkorning för sista finish innan det är dags att avnjuta en god middag.

 

Specifikationer:

Färg: Silver

Storlek: 6.5 x 13,5 cm

Material: 304 Rostfritt stål och glas

 

Paketet inkluderar:

1 x pepparkvarn

INF

7314280087365

RELATERADE PRODUKTER