HEMLEVERANS Reducerat pris! Flytande vattentät mobilväska Universal Svart Visa större

Flytande vattentät mobilväska Universal Svart

Vattentätt mobilfodral som skyddar din mobil under vatten och som flyter ovanpå ifall du skulle tappa mobilen. Mobilpåsen är perfekt på sjön, vid simning i pool eller hav, på vattenlekland, camping och för friluftsliv!

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

99,00 kr inkl.moms

-100,00 kr

199,00 kr
inkl.moms

Mer information

Vattentät mobilväska som skyddar din mobil under vatten: Perfekt på sommaren/semestern, när man ska bada och simma. Mobilpåsen lämpar sig väl på sjön, vid simning i pool eller hav, på vattenlekland, vid camping, friluftsliv, med mera. Du kan kan navigera på skärmen även under vatten genom den transparenta plasten, så att du till exempel kan ta spännande undervattensbilder. 

Perfekt universalstorlek för mobiler: Mobilväskan har universalstorlek som passar i princip alla mobiltelefoner på marknaden (för de största modellerna måste du eventuellt ta av skalet). Kan hängas runt halsen med den medföljande remmen. Med ett vattentätt mobilfodral behöver du inte heller vara orolig för av stöld av din mobil på stranden när du ska i och bada, eftersom du bär med dig telefonen runt halsen. Fodralet skyddar dessutom även mot snö, sand och smuts vid andra outdoor-aktiviteter.

Utmärkt tryggt, stabilt och säkert skydd för utomhusaktiviter: Fodralet har en lås- och tätningsfunktion som ser till att inget vatten kommer in i mobilpåsen och är dessutom utformad med en "luftkudde*" runtom som gör att mobilpåsen inte sjunker ner under vatten ifall du skulle tappa mobilen. Den passar för mobiler upp till 6,5", alltså även för Samsung S8/S9 plus modellerna samt iPhone 7/8 plus med 5,5" display, och iPhone X/XS 5,8" och XS MAX 6.5" och 11 Pro Max. 

Notera: Använd den vattentäta mobilväskan inte i vatten som är över 45 C varmt.

 

Specifikationer:

Färg: Svart med transparent plast

Storlek:11.5/22/1.2 cm

Innermått: 17 cm x 8.5 cm

Kapslingsklassning: IPX8

Kompatibla mobilstorlekar: Upp till 6.5" skärmstorlek

 

Förpackningen innehåller:

1 x Flytande vattentätt mobilfodral med snöre

INF

7314280045464

RELATERADE PRODUKTER