HEMLEVERANS Reducerat pris! Vattentätt mobilfodral - universalstorlek - blå Visa större

Vattentätt mobilfodral - universalstorlek - blå

Vattentät mobilväska som skyddar din mobil under vatten. Mobilpåsen är perfekt på sjön, vid simning i pool eller hav, på vattenlekland, camping, för friluftsliv mm.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

99,00 kr inkl.moms

-100,00 kr

199,00 kr
inkl.moms

Mer information

Vattentät mobilväska som skyddar din mobil under vatten, perfekt på sommaren/semestern, när man ska bada och simma. Mobilpåsen lämpar sig väl på sjön, vid simning i pool eller hav, på vattenlekland, vid camping, friluftsliv mm. Du kan kan navigera på skärmen även under vatten genom den transparenta plasten, så att du t ex kan ta spännande undervattensbilder. 

Mobilväskan har universalstorlek som passar i princip alla mobiltelefoner på marknaden. Kan hängas runt halsen med den medföljande remmen. Med ett vattentätt mobilfodral behöver du inte heller vara orolig för av stöld av din mobil på stranden när du ska i och bada, eftersom du bär med dig telefonen runt halsen. Fodralet skyddar dessutom även mot snö, sand och smuts vid andra outdoor-aktiviteter.

Tål att vara under vatten ända ner till 15 meter. Fodralet har en lås- och tätningsfunktion som ser till att inget vatten kommer in i mobilpåsen. Passar för mobiler upp till 6,5", alltså även för Samsung S8/S9 plus modellerna samt iPhone 7/8 plus med 5,5" display, och iPhone X/XS 5,8" och XS MAX 6.5". 

Notera: Använd den vattentäta mobilväskan inte i vatten som är över 45 C varmt.

 

Specifikationer:

Färg: Blå med transparent plast

Storlek: 11.5 cm x 20.5 cm x 1.2 cm

Innermått: 16 cm x 8.5 cm

Kapslingsklassning: IPX8

Kompatibla mobilstorlekar: Upp till 6.5" skärmstorlek

 

Förpackningen innehåller:

Vattentät mobilväska med snöre

INF

7314280045440

RELATERADE PRODUKTER