• 1CONTROL Garageöppnare Solo Mini 2 Användare
  • 1CONTROL Garageöppnare Solo Mini 2 Användare
  • 1CONTROL Garageöppnare Solo Mini 2 Användare
  • 1CONTROL Garageöppnare Solo Mini 2 Användare
  • 1CONTROL Garageöppnare Solo Mini 2 Användare
  • 1CONTROL Garageöppnare Solo Mini 2 Användare
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
NyOut-of-Stock
Fri frakt

1CONTROL Garageöppnare Solo Mini 2 Användare

1 021,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
block Slut på lager
svg-img
Fri frakt
svg-img
Fria returer
svg-img
90 dagars öppet köp
svg-img
1 års garanti på alla produkter

SOLO Garageöppnare Mini 2-användare

  • Hantera 1 grind eller garageport
  • Upp till 2 användare
  • Köp till ytterligare användare från appen
  • Dela, återkalla och kontrollera åtkomst
  • Inga ledningar som ska anslutas
  • Appen "1Control" är gratis

Styrning av garageporten
SOLO MINI kan kopiera garageportens fjärrkontroll, och därefter beter den sig som den ursprungliga fjärrkontrollen. Den kan kopiera alla fasta kodade fjärrkontroller och de flesta fjärrkontrollerna för rullningskod i frekvensbanden 433,0 MHz till 868,0 MHz med hjälp av AM- och FM-moduleringarna. De gamla lågfrekventa fjärrkontrollerna, kallad kvarts, är inte kompatibla.
Den kompletta listan över kompatibla fjärrkontroller finns på webbplatsen 1Control eller i den kompletta guiden. För att styra en garageport/grind räcker det att kopiera en enda fjärrkontroll, det är inte nödvändigt att kopiera fjärrkontrollerna för alla användare.
SOLO MINI kommunicerar med smarttelefonen med hjälp av Bluetooth LE 4-protokoll. Därför är det inte nödvändigt att ha en internetanslutning för garageporten.
Driftsförhållanden
SOLO MINI är motståndskraftig mot atmosfäriska störningar, är regntät, snösäker och motståndskraftig mot solstrålar. Den är IP66-certifierat.
Säkerhet
När du använder SOLO MINI för första gången måste en 8-siffrig numerisk PIN-kod ställas in. Denna PIN-kod måste hållas hemlig. Innehavare av PIN-koder betraktas som administratörer av enheten. Det är möjligt att återställa PIN-koden genom att utföra en fabriksåterställning av SOLO MINI. SOLO MINI-administratören kan bjuda in andra användare att använda en grind eller garageport utan att ge dem PIN-koden, genom att använda de delningsfunktioner som erbjuds av appen.
Kommunikationen mellan SOLO MINI och en smartphone är skyddad av den senaste generationens säkerhetsalgoritmer baserade på offentliga nycklar, och end-to-end symmetrisk kryptering med kortvariga nycklar. Kommunikationen mellan SOLO MINI och en garageport använder samma säkerhetsalgoritmer som den kopierade fjärrkontrollen. Därför är graden av säkerhet som erbjuds i denna kommunikation densamma som för fjärrkontrollen.
Strömförsörjning
SOLO MINI levereras med monterade batterier och är redan påslagen.
Batterierna kan bytas ut när de är tomma. SOLO MINI håller de kopierade fjärrkontrollerna och delade åtkomstar i minnet även om det inte är spänningslöst. Du kan kontrollera batteriets laddningsstatus med appen.

Förpackningsinnehåll
1 SOLO MINI-enhet
1 vägg- eller stångfäststöd
2 väggfästanordningar med relativa skruvar
2 stångklämmor
2 batterier (redan monterade)

Andra detaljer
Driftsavstånd: 15-20 meter
Mått: 39x102x134mm
Vikt (batterier ingår): 350 g

1CONTROL
240499
13.50 cm
21.50 cm
5.50 cm
1150 g
8056772850253

VECKANS DEALSVisa mer