HEMLEVERANS Reducerat pris! Fitbit Charge 2 armband Svart (L) Visa större

Fitbit Charge 2 armband Svart (L)

Sportigt klockarmband till Fitbit Charge 2 aktivitetsarmband, gjort av hållbart, högkvalitativt och miljövänligt silikonmaterial. Fin design med vackert rutmönster. Det tar bara några sekunder att byta Fitbit-armband!

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

98,00 kr inkl.moms

-101,00 kr

199,00 kr
inkl.moms

certifierad ehandel

Mer information

Byt till ett nytt armband: Är det ursprungliga armbandet på din Fitbit Charge 2 Fitness Tracker sliten eller trasig eller tycker du inte längre om färgen? Med vårt prisvärda, utbytbara silikon-sportarmband blir din Fitbit som ny! Att byta armband är superenkelt och du fixar det på några sekunder. Matcha fitnessarmbandet med din aktuella look!

Passar Fitbit Charge 2 Fitness Tracker: Ett flexibelt och sportigt armband med perfekt passform till din Fitbit Charge 2. En optimal ersättning för ditt original Fitbit armband.

Längden justerbar: Armbandet passar de flesta handleder (justerbar med 12 st hål). Det har ett högkvalitativt lås i rostfritt stål. Storleken är Large och passar handleder som är mellan 170 och 205 mm. Kan enkelt justeras medels klockspännet. En trendig, sportig och praktisk rem helt enkelt!

Tåligt silikonmaterial: Ett extra tåligt och hållbart samt vatten- och svettavvisande sportigt silikonarmband som känns behagligt mot huden. Unik design med fin ytstruktur och bekväm att bära då materialet har en lagom mjukhet. Enkel att ta av/sätta på. Detta Fitbit armband är både anpassad för högintensiva träningspass och samtidigt snyggt till många andra sammanhang. 

 

Specifikationer:

Material: Silikon

Färg: Svart

Storlek: L (för 170 och 205 mm handledsomkrets)

 

Paketet inkluderar:

1 x klockarmband för Fitbit Charge 2 

Notera: Klockan ingår inte, enbart armbandet. 

INF

7314280052073