Fitbit Charge 2 armband silikon Mörkblå (L)

Byt till ett tåligt och bekvämt klockarmband till din Fitbit Charge 2. Armbandet i gummi och rostfritt stål är följsamt mot huden med motståndskraftigt mot väta och slitage.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

89,00 kr inkl.moms

certifierad ehandel

Mer information

Sportigt, specialdesignat klockarmband: Det här är ett specialdesignat och sportigt silikonarmband till Fitbit Charge 2 aktivitetsarmband. Tillverkad av ett hållbart, högkvalitativt och miljövänligt silikonmaterial. Ingen irritation eller annan påverkan på huden.

Bekväm att bära, passar till de flesta stilar, tål högintensiva träningspass: Unik design med fin ytstruktur och bekväm att bära då materialet har en lagom mjukhet. Enkel att ta av/sätta på. Vattentålig mot regn och vattenstänk. Detta Fitbit armband är både anpassad för högintensiva träningspass och samtidigt lika snyggt till i många andra sammanhang.

Passar på handled med omkrets mellan 170 - 205 mm, justera enkelt efter behov: Storleken är Large och passar handleder som är mellan 170 och 205 mm. Kan enkelt justeras tack vare standard klockspännet. En trendig, sportig och praktisk rem helt enkelt!

 

Specifikationer:

Färg: Mörkblå

Storlek: L

Material: Silikon

 

Paketet inkluderar:

1 x klockarmband för Fitbit Charge 2

Notera: Klockan ingår inte, enbart armbandet.

INF

7314280038039