Nano Magic Stickers runda dubbelsidiga klistermärken 8-pack

Äntligen är de här: Nano Magic Stickers som håller det mesta! De kan tas af och återanvändas och. lämnar inga rester. Kommer i praktisk storpack om 8 st.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

199,00 kr inkl.moms

certifierad ehandel

Mer information

  • Många användningsområden: Nanogel-stickers kan användas som en mobilhållare i bilen eller för att fästa telefon, kamera, iPad, fjärrkontroll, nycklar, kablar och andra mindre delar på olika ytor som trä, marmor, keramiska plattor, glas, speglar, släta målade ytor, metall, plast etc. (Ej för oljiga, våta, trasiga eller dammiga ytor!)
  • Dessa Nano stickers är dubbelsidiga klistermärken som fäster på båda sidor, men den smarta designen gör att du även kan använda klistermärket som en självhäftande väggkrok att hänga saker på.
  • Dessa miljövänliga och återanvändbara klistermärken är tillverkade av Nanogummi av hög kvalitet. Det är ett helt giftfritt och ofarligt material med hållbar elastomer, som inte spricker. De kan tvättas och återanvändas.
  • Lätt att använda: Dra av skyddsfolien, placera din Nano Pad på önskad plats och pressa fast. Gel-padsen kan enkelt tas bort utan att lämna några klibbiga rester eller märken!


Färg: transparent
Storlek: 5,1 / 5,1 / 1 cm
Material: silikon

Paketet innehåller: 8 st runda Nano Gel Magic Stickers

INF

7314280096404

RELATERADE PRODUKTER

ANDRA KÖPTE också