• Digital LED väckarklocka - svart 1502
  • Digital LED väckarklocka - svart 1502
  • Digital LED väckarklocka - svart 1502
  • Digital LED väckarklocka - svart 1502
  • Digital LED väckarklocka - svart 1502
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
Fri frakt

Digital LED väckarklocka - svart 1502

En modern digital väckarklocka med LED, i stilren svart trä-design. LED-lamporna ger ett milt och behagligt ljus som kan ställas in i 3 olika styrkor. Visar även datum och temperatur.
269,00 kr (inkl. moms)
Inkl. moms
check In Stock
Beställ inom:
Dgr
:
Tim
:
Min
:
Sek
och få dina varor mellan Mån 27.3. - Ons 29.3.och få dina varor mellan Tis 28.3. - Tors 30.3.
Fri frakt
Fria returer
90 dagars öppet köp
1 års garanti på alla produkter

Tid, temperatur och datum direkt på en stilren digital LED-väckarklocka: En modern och stilren klocka i svart trä-finish och utan framifrån synliga knappar eller onödiga detaljer. Den digitala väckarklockan visar tid, temperatur och datum. Den har även en väckningsfunktion, där du kan ställa in maximalt 3 larm, t ex att den väcker dig på morgonen och sedan påminner dig om viktiga datum eller möten under dagen.

Justera ljusstyrka efter eget behag: Du kan ställa in tre olika ljusstyrkor på LED siffrorna, så att de inte är för ljusa på natten och tillräckligt ljusa i dagsljus. Det är enkelt att välja en lämplig ljusstyrka för dina ögon beroende på om det är dag eller natt.

Enkel att packa med och packa upp, placera på nattduksbordet eller kontorsbordet: LED klockan har en kompakt storlek så att den här digitala väckarklockan smidigt får plats på nattduksbordet, på skrivbordet - eller i resväskan när du vill ta med den som en digital reseklocka. Du kan även slå på röststyrfunktionen för att slå på ljuset automatiskt.

Användarvänlig och elegant design: Det finns 3 knappar på baksidan och ingen knapp på framsidan och sidorna, vilket ger klockan elegant och samtidigt användarvänlig design. Läs igenom bruksanvisningen innan du ställer in den digitala klockan. Tillverkat av MDF-material med vacker trästruktur och med vit LED-ljusdisplay. Lämplig för kök, sovrum, skrivbord och andra inomhusmiljöer.

Kan drivas av batterier eller kabel: Väckarklockan kan både drivas av 4 st AAA-batterier (ingår inte) eller så kan du ansluta via den medföljande USB-kabeln och en nätadapter (ingår ej) till vägguttaget.Specifikationer:
Färg: Svart
Vikt: 194 g
Storlek: 15/7/4 cm

Paketet inkluderar:
1 x Digital LED klocka
1 x Användarmanual
1 x USB-laddningskabel

INF
CLO-CYP015C-1112
9 in
17 in
5.60 in
0.25 lb
7314280046317
1-3 dagar