HEMLEVERANS Reducerat pris! Växtlampa / växtbelysning med 2 flexibla LED lysrör Visa större

Växtlampa / växtbelysning med 2 flexibla LED lysrör

Stimulera tillväxten och förläng livslängden på dina plantor och växter med en växtbelysning. Växtlampan har 2 flexibla armar och de dimbara lamporna är utrustade med rött och blått ljus för olika ändamål.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

268,00 kr inkl.moms

-131,00 kr

399,00 kr
inkl.moms

Mer information

Stimulera tillväxten och förläng livslängden: Växtlampor kan förbättra tillväxten och även förlänga livslängden på dina växter. Det röda ljuset främjar tillväxt och blommande av dina plantor och växter. Det blåa ljuset stimulerar fotosyntesen och framkallandet av klorofyll och karotenoid.

Växtlampa 13 olika inställningar: LED-lampan har 10 olika dimmer-nivåer så att dina plantor får precis den ljusstyrka de behöver. Lamporna har också tre olika ljusinställningar - röd lampa, blå lampa, eller båda lamporna påslagna samtidigt. 

Användarvänlig timer och klämma: Växtlamporna är designade med timer som ger dig möjlighet att ställa in belysningen att slå av sig själv efter 3, 6 eller 9 timmar. Utrustad med en praktisk fästklämma och flexibla armar. 360 graders rotation gör att du kan använda och flytta runt på lamporna bekvämt och enkelt.

 

Specifikationer:

Färg: Svart

Material: Aluminiumlegering

Storlek: Höjd 70 cm, bredd 11 cm

 

Paketet inkluderar:

1 x LED växtbelysning med 2 flexibla armar

 

 

INF

7314280115174

RELATERADE PRODUKTER