Bilkamera DR750X Plus 2CH 32GB NORDIC

Blackvue Bilkamera, Dashcam DR750X Plus 2CH 32GB NORDIC, Utrustad med FullHD, GPS & Wifi, LTE som Tillval - Tvåkanals Bilkamera med BlackVue Cloud-anslutning Främre och bakre Full HD-bilkamera GPS och Wi-Fi, LTE som tillval Native Parking Mode Inbyggd

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

5 083,00 kr inkl.moms

Mer information

Blackvue Bilkamera, Dashcam DR750X Plus 2CH 32GB NORDIC, Utrustad med FullHD, GPS & Wifi, LTE som Tillval - Tvåkanals Bilkamera med BlackVue Cloud-anslutning

  • Främre och bakre Full HD-bilkamera
  • GPS och Wi-Fi, LTE som tillval
  • Native Parking Mode
  • Inbyggd stöt- och rörelsedetektering
  • BlackVue-appen (iOS, Android) och Viewer (Windows / Mac)
  • Snyggt gränssnitt
  • Optimerad filhantering

Molnanslutning och solida prestanda.
DR750X Plus 2CH är en tvåkanals bilkamera med BlackVue Cloud-anslutning. Både främre och bakre kameror har Full HD Sony STARVIS ™ bildsensorer för bästa bildkvalitet under alla ljus. Denna snygga dashkamera har också inbyggt GPS, Wi-Fi och stöd för parkeringsläge via den medföljande kabeln.

Visa och ladda ner videor enkelt med BlackVue-appen. Molnsupport via Wi-Fi-router eller USB-plugin-LTE-modul (tillval).

Främre och bakre Full HD-bilkamera
Dubbla STARVIS ™ -sensorer i Full HD 1080p (60 fram / 30 bak bilder per sekund). Flytande videor på fram- och baksidan av din bil i en bred vinkel på 139 °. STARVIS bildsensorer säkerställer att din bilkamera fångar viktiga detaljer även i svagt ljus.

Native Parking Mode med inbyggd spänningsmonitor för att skydda ditt bilbatteri (kabel för kabelanslutning ingår). Med den kostnadsfria BlackVue Cloud-tjänsten kan du kontrollera din bil var som helst och när som helst.

GPS och Wi-Fi, LTE som tillval
GPS: visualisera platsen för ditt fordon på kartan under videouppspelning och överlagringshastighet på videor (kan döljas i inställningarna).
Wi-Fi: låter dig ansluta till din BlackVue med en smartphone eller surfplatta. Med Wi-Fi kan din BlackVue också ansluta till BlackVue Cloud via valfri hemma eller mobil Wi-Fi-hotspot (router).
LTE: anslut den valfria LTE-anslutningsmodulen * via USB-porten för bästa molnupplevelse.
(*) SIM-kort ingår inte

Native Parking Mode
Kabel för kabelanslutning ingår

DR750X Plus-serien kan anslutas till fordonets säkringspanel för parkeringsläge utan att tillbehör behövs. Dashcam växlar automatiskt till parkeringsläge när fordonets tändning stängs av. Spänningsavstängning och timer kan ställas in i BlackVue-appen.

Stöd för tillbehör till parkeringsläge
DR750X Plus-serien är också kompatibel med alla BlackVue-parkeringslägespaket och -batterier.

Inbyggd stöt- och rörelsedetektering
Märker automatiskt viktiga filer

Under körning upptäcker din BlackVue stötar och plötsliga förändringar i hastighet. När den är parkerad upptäcker den också rörelser *.
Använd filtren i BlackVue-appen och Viewer
Alla videor är taggade (Normal, Händelse, Rörelse av parkeringsläge eller tidsfördröjning), så att du enkelt kan hitta relevanta i BlackVue Viewer för Windows och Mac OS eller BlackVue-appen för Android och iOS.

BlackVue-appen (iOS, Android) och Viewer (Windows / Mac)
Hantera enkelt dina videofiler
Både BlackVue-appen och Viewer är gratis att ladda ner och använda. De låter dig enkelt ändra dina BlackVue-konfigurationsinställningar och bläddra igenom dina videor på ett intuitivt sätt.
Med BlackVue-appen ansluter du till din BlackVue i Wi-Fi för att komma åt filer och Live View för enkel installation och placering av din dashcam.

Snyggt gränssnitt
Programmerbar närhetssensor
Växla ljudinspelning PÅ och AV genom att helt enkelt vifta med handen framför den. Sensorn kan också konfigureras för att utlösa manuella händelsevideor i inställningarna ..
Wi-Fi-knapp
Slå på / av Wi-Fi med ett knapptryck. Alla åtgärder bekräftas av en röstmeddelande.

Optimerad filhantering
Överskrivningsskydd för händelsefiler
Bilkameror spelar in i en loop men BlackVue DR750X-2CH kan förhindra överskrivning av upp till femtio (50) händelsefiler (utlöses manuellt eller genom påverkan). Du kan välja att låta nya händelsefiler skriva över tidigare händelsefiler och därmed behålla de senaste femtio.
Adaptiv formatfri filhantering
Utvecklat av BlackVue, förbättrar detta filsystem inspelningsstabilitet och minskar behovet av formatering av microSD-kort, samtidigt som det ger dig flexibiliteten att ändra inspelningstidenhet (1/2/3 minuter) och kvalitetsinställningar.
Fel på SD-kort
Din BlackVue upptäcker så snart microSD-kortet misslyckas och varnar dig med en röstvarning “Kontrollera SD-kort”.
Schemalagda omstart (se avsnittet Parkeringsläge nedan)

Hög bildhastighet för extra flytande videor
Fördelen med 60bps-videoinspelning

Den framåtvända kameran spelar in extra flytande videor med 60 bilder per sekund och håller alla detaljer skarpa även i snabb action. Med 60 fps minskar rörelseoskärpa mycket jämfört med 30 fps. Det betyder att din BlackVue bättre kan fånga detaljer - som registreringsskyltar - även i snabba föremål.
Obs 1: ju högre bildkvalitetsinställning, desto högre bithastighet och desto större filstorlek. En större storlek ökar den tid som krävs för att överföra en videofil via Wi-Fi.
Anmärkning 2: Remote Live View med BlackVue Over the Cloud påverkas inte av inställningarna för bildkvalitet och bildfrekvens.
Anmärkning 2: Remote Live View med BlackVue Over the Cloud påverkas inte av inställningarna för bildkvalitet och bildfrekvens.

BlackVue Cloud
Jag och min bil. Ansluten.
Anslut till din BlackVue när som helst, var som helst i världen med BlackVue Over the Cloud. Njut av fjärrkontrollen Live View och Push-aviseringar till din telefon. Säkerhetskopiera viktiga videor till gratis molnlagring.

Spela och ladda ner videor från din dashcams minne eller molnet var som helst. Njut av tvåvägs röstkommunikation med föraren från appen via BlackVues integrerade högtalare och mikrofon.

BLACKVUE

8809724492137

RELATERADE PRODUKTER