HEMLEVERANS BLACKVUE MicroSD 32GB Inkl. adapter Visa större

BLACKVUE MicroSD 32GB Inkl. adapter

BLACKVUE MicroSD-kort inkl.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

753,00 kr inkl.moms

Mer information

BLACKVUE MicroSD-kort inkl. adapter

  • BlackVue microSD-kort är optimerade för att fungera med alla BlackVue-bilkameror
  • Tillgänglig kapacitet är: 32 GB, 64 GB, 128 GB, 256 GB.

Vi rekommenderar att du använder BlackVue microSD-kort för optimal prestanda
Anledningen är att bilkameror sätter microSD-kortet under högre stress än de flesta elektroniska produkter, som actionkameror eller DSLR, på grund av deras konstanta loopinspelning. Vi testar våra kort noggrant innan vi väljer dem för att ingå i våra produkter, för att se till att deras prestanda är bra och försämras så lite som möjligt över tiden.

Att använda tredjeparts microSD-kort kan påverka bilkamerans prestanda, och i vissa fall tvinga bilkameran att starta om slumpmässigt under inspelning. Även om det grundläggande kravet på microSD-kort för BlackVuebilkameror är klass 10 eller U1, och att SD-kortet ska formateras som FAT32 [Windows] eller MS-DOS (FAT) [Mac OS], kan vi inte garantera den perfekta prestandan för kort från andra tillverkare, eftersom även kort med samma specifikationer kan variera från sats till sats.

Varje BlackVue-bilkamera levereras med ett original BlackVue microSD-kort. Om det saknas eller ersätts av ett microSD-kort från tredje part vid köpet, vänligen kontakta säljaren för att se till att du får ett äkta BlackVue microSD-kort.

BLACKVUE

8809352131453

RELATERADE PRODUKTER