Trådlös FM-sändare för bilen, Bluetooth 5.0 - Svart

Lyssna på musik, ladda din telefon eller ring och ta emot samtal i bilen med en smidig FM-sändare via Bluetooth 5.0. Den har en stadig signal, är behändig att använda och har 7 olika LED-färger att välja mellan.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

249,00 kr inkl.moms

-150,00 kr

399,00 kr inkl.moms

certifierad ehandel

Mer information

Stabil, trådlös FM-överföring till bilen: Med den senaste Bluetooth 5.0-anslutningen kan sändaren överföra stabila FM-signaler. Den använder även en CVC-teknologi vilket reducerar brus runt om dig så både telefonsamtal och din musik hörs bättre och klarare.

Stöd för Siri och Google Assistant: Sändaren stöder även röstassistenter som till exempel Siri och Google Assistant, vilket gör du kamn styra din enhet med röstkommando utan att ta händer av ratten och ögon från vägen - för en säkrare körning.

Ladda två enheter åt gången med USB: Enheten är utrustad med två USB-portar för att kunna ladda två enheter samtidig. Enheten har en QC3.0-port (5V/3A) vilket laddar din telefon upp till fyra gånger så snabbt som vanliga laddare gör och ett 5V/2.4A-uttag som fungerar perfekt till din telefon eller surfplatta. 

Häftig LED-design: FM-sändaren kan även skifta i LED-färgerna röd, orange, gul, grön, ljusblå, mörkblå och lila helt efter tycke och smak.

 

Paketet inkluderar:

1 x Bluetooth FM-sändare

1 x AUX-kabel

INF

7314280118434

RELATERADE PRODUKTER

ANDRA KÖPTE också