Bluetooth 5.0 mottagare / Aux biladapter

Bluetooth audio receiver och handsfree som kan användas både i bilen och för andra enheter med 3.5 mm ljudutgång för att möjliggöra en ljudmottagning via Bluetooth.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

148,00 kr inkl.

-151,00 kr

299,00 kr inkl.

certifierad ehandel

Mer information

Smart trådlös Bluetooth adapter för bilen: Denna Bluetooth musikmottagare (handsfree) är en högteknologisk trådlös enhet som kan ta emot ljud från mobilen eller andra ljudenheter via Bluetooth-teknik.

Multifunktionell och användarvänlig: Denna audio receiver kan användas för alla 3.5 mm ljudingångar, till exempel i bilen. Så du kan njuta av din favoritmusik från mobilen även i bilstereon eller ringa och svara handsfree - fast att bilen saknar Bluetooth-funktion. Bluetooth adaptern är utrustad med inbyggd mikrofon med ekoreducering och du kan enkelt byta mellan musik och telefonsamtal medels en knapptryckning.

Lång drifttid för musik och samtal: Bluetooth biladaptern är inte bara en trådlös mottagare för bilen, den kan också användas för att ansluta kablade hörlurar för att sedan kunna använda dem som trådlösa Bluetooth-hörlurar. Med nya Bluetooth 5.0 får du en signalöverföring på upp till 10 meter (vid fri yta).

Perfekt för handsfree i bilen eller ljudsystemet där hemma: Du kan även svara på telefonsamtal eller styra musik på ljudmottagaren. Ändra volym, spela, pausa, hoppa över musik, svara på samtal, ringa upp det senast uppringda numret - allt är lätt hantera. (Tänk på att receivern inte slås på automatiskt tillsammans med din bil.) Bluetooth receivern är kompatibel med de flesta Bluetooth-kompatibla enheter som smartphone, MP3, surfplatta etc. Perfekt för ljudsystem, både i hemmet och i bilen.


Specifikationer:

Frekvens: 2,4 GHz
Kompatibilitet: Enheter med en 3.5 mm AUX ingång
Version: Bluetooth 5.0 + EDR, Klass 2:33 (10 m)
Stereoprofil: A2DP / HSP / HFP / AVRCP
Strömförsörjning: Laddning via Micro USB-kabel
Driftstid: 1 timme utan laddning
Färg: Svart
Storlek: 5,5 cm * 2,5 cm * 1,2 cm


Paketet inkluderar:

1 x Bluetooth ljudmottagare
1 x Aux-kontakt
1 x USB laddningskabel
1 x Användarmanual

INF

7314280042241

Omdömen

Skriv din recension

Bluetooth 5.0 mottagare / Aux biladapter

Bluetooth 5.0 mottagare / Aux biladapter

Bluetooth audio receiver och handsfree som kan användas både i bilen och för andra enheter med 3.5 mm ljudutgång för att möjliggöra en ljudmottagning via Bluetooth.