Bluetooth 5.0 mottagare / Aux biladapter

Ny produkt

Bluetooth audio receiver och handsfree som kan användas både i bilen och för andra enheter med 3.5 mm ljudutgång för att möjliggöra en ljudmottagning via Bluetooth.

Mer detaljer

✔ Fri frakt
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ Blixtsnabba leveranser
✔ 1 års garanti på alla produkter

Inga extra avgifter från PostNord då allt skickas direkt från vårt lager i Sverige.

149,00 kr .

-150,00 kr

299,00 kr .

certifierad ehandel

Mer information

Denna Bluetooth musikmottagare (handsfree) är en högteknologisk trådlös enhet som kan ta emot ljud från mobilen eller andra ljudenheter via Bluetooth-teknik. Denna audio receiver kan användas för alla 3.5 mm ljudingångar, till exempel i bilen. Så du kan njuta av din favoritmusik från mobilen även i bilstereon eller ringa och svara handsfree - fast att bilen saknar Bluetooth-funktion. Bluetooth adaptern är utrustad med inbyggd mikrofon med ekoreducering och du kan enkelt byta mellan musik och telefonsamtal medels en knapptryckning.

Bluetooth biladaptern är inte bara en trådlös mottagare för bilen, den kan också användas för att ansluta kablade hörlurar för att sedan kunna använda dem som trådlösa Bluetooth-hörlurar. Med nya Bluetooth 5.0 får du en signalöverföring på upp till 10 meter (vid fri yta). Det inbyggda batteriet ger upp till 8 timmars spel och samtalstid med Bluetooth ljudmottagaren i drift.

Du kan även svara på telefonsamtal eller styra musik på ljudmottagaren. Ändra volym, spela, pausa, hoppa över musik, svara på samtal, ringa upp det senast uppringda numret - allt är lätt hantera. (Tänk på att receivern inte slås på automatiskt tillsammans med din bil.) Bluetooth receivern är kompatibel med de flesta Bluetooth-kompatibla enheter som smartphone, MP3, surfplatta etc. Perfekt för ljudsystem, både i hemmet och i bilen.

Specifikationer:
Frekvens: 2,4 GHz
Kompatibilitet: Enheter med en 3.5 mm AUX ingång
Version: Bluetooth 5.0 + EDR, Klass 2:33 (10 m)
Stereoprofil: A2DP / HSP / HFP / AVRCP
Strömförsörjning: Laddning via Micro USB-kabel
Driftstid: Upp till 8 timmar
Färg: svart
Storlek: 5,5 cm * 2,5 cm * 1,2 cm

Paketet innehåller:
Bluetooth ljudmottagare
Aux-kontakt
USB laddningskabel
Användarmanual

Omdömen

Skriv din recension

Bluetooth 5.0 mottagare / Aux biladapter

Bluetooth 5.0 mottagare / Aux biladapter

Bluetooth audio receiver och handsfree som kan användas både i bilen och för andra enheter med 3.5 mm ljudutgång för att möjliggöra en ljudmottagning via Bluetooth.