ReCyko Pro AA-batterier 2100mAh 4-pack

GP ReCyko Pro AA-batteri, 2100mAh, 4-packReCyko Pro AA 1200 är ett laddningsbart batteri med hög prestanda och en massiv livcykel på 1500 gånger, vilket gör det idealt för strömkrävande utrustning.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

179,00 kr inkl.moms

Mer information

GP ReCyko Pro AA-batteri, 2100mAh, 4-pack
ReCyko Pro AA 1200 är ett laddningsbart batteri med hög prestanda och en massiv livcykel på 1500 gånger, vilket gör det idealt för strömkrävande utrustning. Det har en enorm uthållighet tack vare sin låga självutladdning. Dessutom så fortsätter de leverera hög kapacitet och prestanda under många år och otaliga laddcykler. Med en drifttemperatur från -20°C till +50°C levererar de en pålitlig prestanda även i de mest extrema förhållandena.

- Förladdade vid köp
- Idealt för strömkrävande utrustning
- Otroligt låg självurladdning
- Lång livscykel
- Laddningsretention: Upp till 70% efter 60 månader

Gå med i vår revolution.
Vi introducerar det nya, avancerade ekosystemet av laddningsbara batterier, batteriladdare och laddockor från GP ReCyko. Med sin optimala prestanda, smarta funktioner och stiliga design, så kommer det nya sortimentet hjälpa dig avstå från tusentals av engångsbatterier - vilket sätter mindre press på miljön och sin plånbok.
Så kom igen, gå med i vår laddningsbara revolution.

ReCyko Pro - När det blir extra krävande.
Med ReCyko Pro flyttas gränsen ytterligare för hur många gånger du kan ladda ett batteri. Detta batteri har utvecklats från början för hård användning i alla typ av utrustning. Tål temperaturer ned till -20°C och behåller sin laddning i upp till 5 år.

Ingen mer plast.
Ta ledningen mot plasten. Det nya ReCyko-sortimentet använder FSC-certifierade pappersförpackningar, helt fria från plast, vilket minskar miljöpåverkan.

Produktdokument

GP

4891199199950

RELATERADE PRODUKTER