HEMLEVERANS Reducerat pris! Aktivitetsarmband med PPG och EKG Svart Visa större

Aktivitetsarmband med PPG och EKG Svart

Få stenkoll på kroppen och dina sömnrutiner med ett aktivitetsarmband. Det har många olika funktioner och kan bland annat mäta hjärtrytm och göra sömnanalys. Koppla den till telefonen och ta emot inkommande samtal.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

599,00 kr inkl.moms

-300,00 kr

899,00 kr
inkl.moms

Mer information

Håll koll på din vardag: Med en aktivitetsklocka kan du hålla koll på din kropp med hjälp av dess många funktioner. Den kan göra flera sorters mätningar såsom blodtryck, EKG, hjärtfrekvens och mätning av kroppstemperatur samt en övervakning och analys av din sömnrytm. Lär känna din kropp ännu bättre med hjälp av detta smarta aktivitetsarmband!

Påminnelser och samtal: Förutom kroppsliga mätningar får du påminnelser när du suttit stilla för länge och vid ett inkommande sms eller samtal får du en vibrerande notis i armbandet. Du kan även välja att avvisa ett inkommande samtal eller ställa ett alarm.

Övriga funktioner: Starta en aktivitet via armbandet och håll koll på löprundan eller träningspasset för att se hur många kalorier du har förbränt. Den räknar även antal steg, visar dig vädret samt har en funktion för att hitta ditt borttappade armband.

Vattentåligt armband: Armbandet är IP67-klassificerat vilket gör att den tåler både vatten och damm. Den tåler ett riktigt svettigt träningspass samt den regniga löpturen och du kan till och med ha den på dig i duschen. 

 

Specifikationer:

Färg: Svart

Material: PC, ABS, TPU

Storlek: 22.5 x 2 x 1.3 cm

Vikt: 26 g

Laddningstid: 2 timmar

Användningstid: Cirka 5 dagar

Standbytid: Cirka 30 dagar

Bluetooth: 4.0

Vattentålig: IP67

 

Paketet inkluderar:

1 x P3 Aktivitetsarmband

1 x Bruksanvisning

INF

7314280107650

RELATERADE PRODUKTER