Aktivitetsarmband med hjärtfrekvensmätare

Ny produkt

Vår nyaste aktivitetsklocka räknar steg och mäter sömnkvalitet och hjärtfrekvens i realtid. En ännu bättre vattentät sportklocka som hjälper dig att få en sundare livsstil!

Mer detaljer

✔ Fri frakt
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ Blixtsnabba leveranser
✔ 1 års garanti på alla produkter

Inga extra avgifter från PostNord då allt skickas direkt från vårt lager i Sverige.

329,00 kr .

-270,00 kr

599,00 kr .

certifierad ehandel

Mer information

Vårt bästa fitnessarmband har kommit i en ny uppdaterad version med ännu bättre produktegenskaper! 

Söker du ett armband som hjälper dig att hålla reda på både träning, aktivitet och sömnkvalitet, en vattentät sportklocka med många funktioner och olika träningsprogram, och som är lätt att hantera via appen - då kan du inte vara utan det här aktivitetsarmbandet! Du får allt du behöver i en enda activity tracker och med ännu högre exakthet: pulsmätare, stegräknare, stoppur, påminnelser, kaloriräknare, sömnmonitor...

Aktivitetsklockan erbjuder en mängd analysmöjligheter, en skarp färgskärm i en kvalitet som du känner igen från mobilen och dessutom en lång batteritid. Pulsklockan övervakar hjärtfrekvensen kontinuerligt och automatiskt - dygnet runt. Du kan ha på dig armbandet både natt och dag, och då får du även möjlighet till sömnövervakning och sömnanalys. 

Du behöver inte ens ta av armbandet för att duscha, eftersom det är vattentåligt. Hela dagens rörelser, som steg, distans och olika sportaktiviteter, samt även kaloriförbrukning, mäts och sparas. Du synkroniserar dina data med hjälp av appen som du laddar ner på mobilen.

 

Funktioner:

- Fungerar som stegräknare (pedometer) och mäter distans, kaloriförbrukning och sömnkvalitet och sparar dina dagliga aktiviteter i appen. 

- Fitnessklockan är utrustad med en skarp LCD färgdisplay i samma kvalitet och ljusintensitet som du har på mobilskärmen.

- Den inbyggda 24-timmars-realtid hjärtfrekvensmätaren är ett bra hjälpmedel för att utforma din personliga träningsplan.

- Vattentät (IP68) - aktivitetsarmbandet kan även användas vid simning.

- Vibrationslarm vid alarm, samtal, kalenderhändelser, sms-notifieringar från sociala nätverk med mera. Aktivitetsarmbandet larmar även när du har suttit stilla för länge (sedentary reminder). Du missar aldrig något även om mobilen inte är inom räckhåll!

- Aktivitetsmätaren har även GPS-tracking så att du kan följa din rutt på en karta i mobilen och se statistik över tempo och distans.

- Möjlighet att ställa in 14 olika träningstyper (gå, springa, spinning, cykling, dans, klättring, vandring, löpband, workout, tennis, yoga, basket, fotboll, badminton).

- Fjärrkontroll av kameran via armbandets display.

- Smart inbyggd USB-kontakt för laddning helt utan kabel: Dra av armbandet från själva klockdelen och koppla kontakten direkt till nätadaptern.

 

Specifikationer:

LCD färgdisplay
Batterityp: uppladdningsbart Li-batteri - laddas direkt med inbyggd USB-kontakt
Datasynkronisering: Bluetooth
Damm- och vattentätt (IP68)
Standby: Minst 7 dagar

Färg: svart

Kompatibel med iPhone/iOS och Android - ladda ner appen VeryFitPro i App Store eller Google Play.

Förpackningen innehåller:
Heart Rate Fitness Tracker - aktivitetsarmband med hjärtfrekvensmätare
Användarmanual

 

Omdömen

Skriv din recension

Aktivitetsarmband med hjärtfrekvensmätare

Aktivitetsarmband med hjärtfrekvensmätare

Vår nyaste aktivitetsklocka räknar steg och mäter sömnkvalitet och hjärtfrekvens i realtid. En ännu bättre vattentät sportklocka som hjälper dig att få en sundare livsstil!