HEMLEVERANS Inspire 2 Accessory Clip Visa större

Inspire 2 Accessory Clip

Förvandla Fitbit Inspire 2 till ett diskret tillbehör genom att fästa aktivitetsmätaren i ett clips innan du tar dig an dagen.

Mer detaljer

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

314,00 kr inkl.moms

Mer information

Förvandla Fitbit Inspire 2 till ett diskret tillbehör genom att fästa aktivitetsmätaren i ett clips innan du tar dig an dagen.

Fitbits originaltillbehör har designats för att passa Fitbits produkter och har testats för bekvämlighet och hållbarhet.

Designat för att passa Fitbit Inspire 2.

Skjut in aktivitetsmätaren i clipset och kläm fast den i bältet, byxlinningen, fickan eller behån om du vill vara diskret.

När du bär din Inspire 2 i ett clips måste du ändra inställningen till ”I clips”. Ta loss aktivitetsmätaren från armbandet och skjut in det i clipset. Tryck in båda knapparna tills menyn visas. Rulla ner tills du ser ”I armband” och tryck sedan på skärmen för att ändra inställningen till ”I clips”.

Clipset är stänksäkert. Precis som med andra typer av enheter som bärs i clips är det bäst för din hud om clipset hålls torrt och rent.

Tillverkat av bekvämt silikon och tålig metall.

*Funktionerna för pulsmätning, sömnregistrering, SmartTrack och Active Zone Minutes fungerar inte när man använder clips.
**Aktivitetsmätare inte inkluderad.

Fitbit

0810038852591

RELATERADE PRODUKTER