Aktivitetsarmband med pulsklocka - vattentät - touchdisplay

Håll koll på dina dagliga aktiviteter! Fitnessarmbandet räknar steg och mäter bland annat sömnkvalitet, blodtryck och hjärtfrekvens. Vattentätt och med diskret design - kan användas dygnet runt.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

✔ Fri hemleverans
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ 1-3 dagars leveranstid
✔ 1 års garanti på alla produkter

299,00 kr inkl.moms

-500,00 kr

799,00 kr
inkl.moms

Mer information

Multifunktionell activity tracker: Med ett aktivitetsarmband håller du lätt koll på dina dagliga aktiviteter och även din vila. Det här armbandet fungerar som stegräknare (pedometer) och mäter distans, kaloriförbrukning, hjärtfrekvens, blodtryck och sömnkvalitet och sparar dina dagliga aktiviteter i appen (Flagfit 2.0). 

Vattentät och beständig: Träningsklockan är vattentät, kan användas vid simning, och har ett vattentåligt bekvämt silikonarmband, så att aktivitetsarmbandet även kan bäras dygnet runt. Då får du en komplett överblick över allt från träning, hjärtfrekvens och sömn - under alla dygnets timmar.

Klar och överskådlig display: Fitnessklockan är utrustad med en skarp 0.96” färgdisplay med HD kvalitet och ett dynamiskt 3D gränssnitt.

Hjälpmedel för att forma din personliga träningsplan: Den inbyggda 24-timmars-realtid hjärtfrekvensmätaren är ett bra hjälpmedel för att utforma din personliga träningsplan. Kan också anpassas till olika träningstyper som simning, tennis m fl.

Notifikationer och Hitta-mobilen-funktion: Vibrationslarm vid alarm, samtal, sms-notifieringar från sociala nätverk med mera. Aktivitetsarmbandet larmar även när du har suttit stilla för länge. Genom att klicka på sökfunktionen vibrerar/ringer din mobil så att du kan hitta den lättare. 

Lång drifttid: Aktivitetsklockan har även ett kraftfullt batteri så att din klocka kan vara i drift i upp till 10 dagar (standby upp till 30 dagar). Dessutom! Fjärrkontroll av kameran genom att skaka med handen.

 

Specifikationer:

0.96” TFT färgdisplay med full touch control

Batterityp: uppladdningsbart Li-batteri, kapacitet: 90mAh

Laddningstid: ca 2 timmar

Drifttid: 5-10 dagar

Standby: 20-30 dagar

Datasynkronisering: Bluetooth 4.0

Damm- och vattentätt (IP67)

Färg: svart

Armband i tåligt och mjukt silikonmaterial (TPU)

Kompatibel med iPhone/iOS 8.2 (och högre) och Android 4.4 (och högre) - ladda ner appen Flagfit 2.0  i App Store eller Google Play.

 

Paketet inkluderar:

1x Heart Rate & Blood Pressure Fitness Tracker - aktivitetsarmband med hjärtfrekvens- och blodtrycksmätare

1x USB-laddkabel

1x användarmanual

 

Klockan är vattentålig men tål inte vattentemperaturer som överstiger 30°C.  

INF

7314280050314

RELATERADE PRODUKTER