Aktivitetsarmband med pulsklocka - vattentät - färgdisplay

Ny produkt

Håll koll på dina dagliga aktiviteter! Aktivitetsklockan räknar steg och mäter sömnkvalitet och hjärtfrekvens. En vattentät sportklocka som hjälper dig att få en sundare livsstil och som kan användas dygnet runt.

Mer detaljer

✔ Fri frakt
✔ Fria returer
✔ 90 dagars öppet köp
✔ Blixtsnabba leveranser
✔ 1 års garanti på alla produkter

Inga extra avgifter från PostNord då allt skickas direkt från vårt lager i Sverige.

379,00 kr .

-620,00 kr

999,00 kr .

certifierad ehandel

Mer information

Om du letar efter det bästa fitnessarmbandet för just dina behov, då är det inte lätt att hitta rätt i det stora urvalet av Fitness Tracker på marknaden. Söker du ett armband som hjälper dig att hålla reda på både träning, aktivitet och sömnkvalitet, en vattentät sportklocka med många funktioner och träningsmodi, och som är lätt att hantera via appen - då kan vi tipsa om det här aktivitetsarmbandet!  

Aktivitetsklockan erbjuder en mängd analysmöjligheter, skarp färgskärm och lång batteritid. Pulsklockan övervakar hjärtfrekvensen kontinuerligt och automatiskt - dygnet runt. Du kan ha på dig armbandet både natt och dag, och då får du även möjlighet till sömnövervakning och sömnanalys. Du behöver inte ens ta av armbandet för att duscha, eftersom det är vattentåligt. Hela dagens rörelser, som steg, distans och olika sportaktiviteter, samt även kaloriförbrukning, mäts och sparas. Du synkroniserar dina data med hjälp av appen VeryFitPro.


Funktioner:

- Fungerar som stegräknare (pedometer) och mäter distans, kaloriförbrukning och sömnkvalitet och sparar dina dagliga aktiviteter i appen (VeryFitPro). 

- Fitnessklockan är utrustad med en skarp 0.96” TFT LCD färgdisplay med HD kvalitet och som även visar vädret. Ljusstyrkan kan regleras manuellt.

- Den inbyggda 24-timmars-realtid hjärtfrekvensmätaren är ett bra hjälpmedel för att utforma din personliga träningsplan.

- Vattentät (IP68) - aktivitetsarmbandet kan även användas vid simning.

- Vibrationslarm vid alarm, samtal, sms-notifieringar från sociala nätverk med mera. Aktivitetsarmbandet larmar även när du har suttit stilla för länge. 

- Aktivitetsmätaren har även GPS-tracking och möjlighet att ställa in 14 olika träningstyper (gå, springa, cykla osv.)

- Fjärrkontroll av kameran via armbandets display.

- Smart inbyggd USB-kontakt för laddning helt utan kabel: Dra av armbandet från själva klockdelen och koppla kontakten direkt till nätadaptern.


Specifikationer:

0.96” TFT LCD färgdisplay
Storlek: 240x11,5x19,5 mm
Batterityp: uppladdningsbart Li-batteri, kapacitet: 70mAh - laddas direkt med inbyggd USB-kontakt
Datasynkronisering: Bluetooth 4.0
Damm- och vattentätt (IP68)
Standby: Minst 7 dagar

Färg: svart

Kompatibel med iPhone/iOS 7.1 (och högre) och Android 4.4 (och högre) - ladda ner appen VeryFitPro i App Store eller Google Play.

Förpackningen innehåller:

Heart Rate Fitness Tracker - aktivitetsarmband med hjärtfrekvensmätare
Användarmanual

Omdömen

Skriv din recension

Aktivitetsarmband med pulsklocka - vattentät - färgdisplay

Aktivitetsarmband med pulsklocka - vattentät - färgdisplay

Håll koll på dina dagliga aktiviteter! Aktivitetsklockan räknar steg och mäter sömnkvalitet och hjärtfrekvens. En vattentät sportklocka som hjälper dig att få en sundare livsstil och som kan användas dygnet runt.