GoPro tillbehör

Information

GoPro tillbehör

GoPro grundades 2002 och vad som började med en 35 mm kamera och ett armband av gamla våtdräkter och plastrester är idag ett internationellt företag som har sålt över 26 miljoner GoPro-kameror i över 100 länder. De nya kamerorna som HERO7 är inte bara vattentäta ner till 10 meter, de kan också hanteras via språkstyrning och framförallt så får du...

GoPro grundades 2002 och vad som började med en 35 mm kamera och ett armband av gamla våtdräkter och plastrester är idag ett internationellt företag som har sålt över 26 miljoner GoPro-kameror i över 100 länder. De nya kamerorna som HERO7 är inte bara vattentäta ner till 10 meter, de kan också hanteras via språkstyrning och framförallt så får du skarpa och stabiliserade 4K videon.

Inte konstigt således att GoPro kameran år efter år är en given följeslagare när du surfar eller dyker, klättrar, åker skidor eller hoppar fallskärm. Men du behöver så klart inte syssla med de mest spektakulära extremsporterna - en GoPro är lika kul att ha för att dokumentera en familjeutflykt! 

GoPro actionkameran ger dig möjlighet att fånga och dokumentera de mest spännande och äventyrliga ögonblicken och inspirera andra till ett fartfyllt liv. Upplevelser blir så mycket roligare när vi delar dem med andra! Till själva kameran finns det en mängd tillbehör som ger dig fler användningsmöjligheter och ännu mer avancerade eller kul bilder och videon:

Bland GoPro tillbehören finns batterier, laddare, flytande handtag, selfiestick, kamerahus och undervattenshus (dykhus), dykfilter/rödfilter, pannband, stativ och böjbara Gooseneck stativ med diverse olika GoPro fästen. Hos INF hittar du även helmask-cyklop med GoPro fäste finns. De populära GoPro tillbehörs-kit är en särskilt smart lösning, där du får en massa praktiska prylar packat och klart i en förvaringsväska och till ett förmånligt pris.

Viktigt att tänka på: Medan vissa GoPro tillbehör fungerar med i stort sett varje actionkamera gäller för många andra att du är uppmärksam på vilken GoPro modell du har, så att prylen funkar tillsammans med just din kamera. Om du till exempel ska ha ett vattentätt skal till din GoPro HERO7 Black är det nämligen just den varianten som gäller, dykhuset till en HERO7 White eller Silver fungerar i så fall inte.

GoPro modeller 2010-2018:

2010: Gopro HD Hero

2011: GoPro HD Hero2

2012: GoPro Hero 3 White, Hero 3 Black, Hero 3 Silver

2013: GoPro Hero 3+ Silver, Hero3+ Black

2014: GoPro Hero (2014), Hero4 Silver, Hero4 Black

2015: GoPro Hero+, Hero (4) Session

2016: GoPro Hero5 Black, Hero5 Session

2017: GoPro Hero6 Black, Fusion

2018: GoPro Hero (2018), Hero7 White, Hero7 Silver, Hero7 Black

Mer
Visar 1 - 48 av 66 artiklar