iPhone batterier

Blir batteritiden allt kortare? Är din iPhone långsam? Då är det dags för batteribyte!

Börjar din iPhone bli långsam och måste du ladda mobilen jämt? Eller laddar mobilen ur helt plötsligt, fast att det precis fanns en del batterikapacitet kvar? När det blir så här är inte bara störande, det är också lätt att bli stressad, eftersom det inte allt...

Blir batteritiden allt kortare? Är din iPhone långsam? Då är det dags för batteribyte!

Börjar din iPhone bli långsam och måste du ladda mobilen jämt? Eller laddar mobilen ur helt plötsligt, fast att det precis fanns en del batterikapacitet kvar? När det blir så här är inte bara störande, det är också lätt att bli stressad, eftersom det inte alltid finns möjlighet att ladda mobilen. Lösningen är att byta iPhone batteri. Då får du nämligen enkelt tillbaka din mobils ursprungliga prestanda.


Att byta iPhone batteri är billigare och enklare än du tror!

Det behöver inte kosta skjortan att byta ett iPhone batteri. Du behöver nämligen inte lämna in din iPhone till service och betala dyra avgifter, utan du kan göra det själv. Det är endast ett par moment och du fixar det hela på några minuter. Med ett nytt ersättningsbatteri kan du snabbt och prisvärt ersätta ditt iPhone batteri och din mobil fungerar som dag ett.

Aktuellt hittar du följande iPhone batterier hos oss:

iPhone 6S batteri
iPhone 6 batteri
iPhone 5 batteri
iPhone 5S batteri
iPhone 6S Plus batteri
iPhone 6 Plus batteri
iPhone SE batteri
iPhone 7 batteri

PS. Glöm inte att beställa vårt verktygskit som innehåller alla redskap du behöver för att byta iPhone batteri!

Mer

iPhone batterier Det finns 8 produkter.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Visar 1 - 8 av 8 artiklar