Förvaring

Katalog

Aktiverad filter:

  Information

  Förvaring

  På INF kan vi smart förvaring! Kylväskor, tygpåsar, väskinsatser, necessärer, kabelhållare, vakuumförpackare, med mycket mera. Här hittar du smarta förvaringslösningar för hemmet, kontoret, sommarhuset, eller på resa

  Här hittar du väggfästen och sladdvindor till dina hörlurar, självhäftande kabelhållare, korthållare till smartphone, termosflasko...

  På INF kan vi smart förvaring! Kylväskor, tygpåsar, väskinsatser, necessärer, kabelhållare, vakuumförpackare, med mycket mera. Här hittar du smarta förvaringslösningar för hemmet, kontoret, sommarhuset, eller på resa

  Här hittar du väggfästen och sladdvindor till dina hörlurar, självhäftande kabelhållare, korthållare till smartphone, termosflaskor, vakuumkorkar till vinflaskor, väskinsatser, shopping- och tygpåsar, vakuumpåsar, kylväskor, resväskor för spelkonsoler, resväskor i största allmänhet för den delen! Du kan till och med komplettera med en smart bagagerem från vårt breda förvaringssortiment.

  Bärpåsar av alla dess slag

  På INF hittar du alla sorters påsar för olika sorters förvaring. I vårt utbud finns förslutbara zip-påsar i olika storlekar, miljövänliga bärkassar av tyg perfekta att ta med när du ska handla, presentpåsar för den sista touchen när du ska ge en present till någon du tycker om.

  Kylväskor som håller rätt temperatur

  Letar du efter rymliga kylväskor att hålla temperaturen på varm och kall mat och dryck? Vi har flera olika sorters kylväskor i olika storlekar!

  Förvaring för sladdar i hemmet

  Kan du också störa dig på alla kablar och sladdar som trasslar ihop sig eller som är svåra att förvara när du inte ska använda dem? Vi har snygga sladdvindor för hörlurar och självhäftande kabelhållare du kan sätta var som - perfekt för TV-rummet eller hemmakontoret när du ska hålla ordning på alla sladdar till dator, TV, extra skärmar eller projektorn.

  Väskinsatser och necessärer 

  Hos oss på INF hittar du fantastiskt fina väskinsatser. En väska i väskan är utmärkt för att stoppa ner i ryggsäcken, handväskan eller resväskan för att organisera ordentligt bland alla prylar, produkter, redskap och tillbehör du ska packa med dig. Fungerar även utmärkt som väska att bara bär med sig direkt under armen. 

  Den mindre och kanske mer välkända släktingen till väskinsatsen är necessären. Välj och vraka bland ett brett utbud necessärer och sminkväskor med olika former, funktioner och färger!

  Resväskor och bagageremmar

  På INF hittar du även resväskorna. Praktiska, rymliga, stabila och pålitliga. Vill du komplettera med en bagagerem? Vi har det med!

  Klicka här för ännu fler produkter till förvaring och väskor

  Visar 1 - 48 av 1182 artiklar