Information

Hundtäcken

Hundtäcken

INF erbjuder flera olika klädesplagg för din bästa vän, hunden.

Här finner du olika storlekar och modeller på hundtäcken för flera olika tillfällen och väderförhållanden. Ge din hund en uppskattad gåva med våra varma och skyddande kläder för hundar.

Olika hundraser har varierande typer av päls och är därför även i behov av olika resu...

Hundtäcken

INF erbjuder flera olika klädesplagg för din bästa vän, hunden.

Här finner du olika storlekar och modeller på hundtäcken för flera olika tillfällen och väderförhållanden. Ge din hund en uppskattad gåva med våra varma och skyddande kläder för hundar.

Olika hundraser har varierande typer av päls och är därför även i behov av olika resurser beroende på klimat. Våra funktionella hundjackor och täcken gör det möjligt för din hund att bekvämt röra på sig och samtidigt hålla sig varm och torr under er vistelse utomhus.

Funktionalitet och bekvämlighet är A och O.

Det är minst lika viktigt att ditt hundtäcke sitter bekvämt på hunden som att det skyddar den.

Tänk på att välja rätt storlek och material för just din hund för att få ut så mycket som möjligt av det nya plagget. Vid första prövning kan jackan kännas lite ovan på hunden. Kontrollera att din hund kan röra sig fritt med sin nya jacka för bästa bekvämlighet. Med fleece som foder i våra hundjackor håller sig din hund varm, även under de kallaste av dagar.

Flera av våra jackor har justerbara remmar vid hals och nacke för att bidra till bästa möjliga bekvämlighet och passform för din hund. De ställbara remmarna gör det möjligt att anpassa hundjackan och minimera obehag. Tack vare den låga vikten på jackorna ökar hundens rörlighet och bekvämlighet i jämförelse med tyngre modeller.

Skydd mot regn och rusk är viktigt, även för våra fyrbenta vänner.

Med en regnjacka för din hund kan du skydda den mot hårda väderlek och undvika att din vän fryser på promenaden. De varierande typer av päls olika hundraser har skyddar också hunden olika mycket vid regn. Vissa hundar tål helt enkelt mer än andra. Detta innebär att en del raser kan behöva ett ytterligare skydd mot det regn som faller allt som oftast under hösten. Det vattenavvisande materialet på våra hundjackor håller din hund torr och tillfreds under promenaden. En torr päls ger din fyrbenta vän större chans att behålla värmen och de långa promenaderna kan fortsätta obesvärat och bekvämt för er bägge.

Ett fodrat täcke håller din vän varm under årets kallaste månader.

Hundar med tunnare kroppsbyggnad har inte alltid samma möjlighet att skydda sig från kylan som de med lite mer hull på kroppen. Detta behöver såklart inte innebära att din hund är i behov av att lägga på sig under de kallare månaderna. Ett fodrat vintertäcke ger det extra lagret av skydd din hund kan vara i behov av. Tack vare att våra täcken sitter bekvämt på din hund, kan den röra sig och leka precis som vanligt - samtidigt som du slipper oroa dig för att kylan påverkar hunden.

Under vintern kan det vara svårt att synas, glöm inte bort reflexen!

Det kan vara lätt att glömma hur snabbt mörkret faller på under höst och vinter. Förutom att skydda din vän mot regn och kyla är det givetvis viktigt att ni syns i mörkret för att undvika olyckor i största möjliga mån. Välj ett hundtäcke med reflexer för att vara säker på att ni syns under dygnets mörkare timmar.

Hos INF kan du välja bland de storlekar och material på hundtäcken som passar just din hund bäst. Beroende på vilka förutsättningar just din hund har finns ett varierande utbud av jackor och modeller. För att vara säker på att hundtäcket sitter så optimalt som möjligt på din hund, rekommenderar vi att du mäter din hund och jämför måtten med de storlekar som är listade under varje produkt.

Då många av våra täcken har anpassningsbara remmar i hals och nacke rekommenderar vi på INF att du vid tvekan går upp en storlek om du känner du osäker.

Mer

Hundtäcken Det finns 12 produkter.

Visar 1 - 12 av 12 artiklar
Visar 1 - 12 av 12 artiklar