Squishy

Nu har äntligen de charmiga och väldoftande squishy figurerna kommit till Sverige! Dessa mjuka filurer finns i flera olika utföranden för såväl den engagerade samlaren som den rastlösa kompisen. Med flera olika användningsområden såsom nyckelring, bildekoration och stressboll finns det ingen anledning till att inte ha, åtminstone en, squishy hem...

Nu har äntligen de charmiga och väldoftande squishy figurerna kommit till Sverige! Dessa mjuka filurer finns i flera olika utföranden för såväl den engagerade samlaren som den rastlösa kompisen. Med flera olika användningsområden såsom nyckelring, bildekoration och stressboll finns det ingen anledning till att inte ha, åtminstone en, squishy hemma!

Köp squishy i sverige

Har ditt barn också fått dille på ”Squishy buns”? Inte så konstigt! Squishies utmärker sig verkligen starkt från andra typer av stressbollar genom deras verklighetstrogna utseende av nybakat bröd, de söta små pandorna och den stora mjukglassen med en härlig doft av vanilj - för att bara nämna några exempel. Vare sig om fidgetspinners blev en sensation i familjen, eller ej, går de inte att jämföra med dessa nya härligt gosiga figurer. Glass, panda eller doughnut?

Squishies

Med flera olika utseenden finns det en squishy för alla. De är så gulliga att man inte vill sluta klämma på dem!

Mer

Squishy Det finns inga produkter i den här kategorin.